Κόσμος

Δικάζεται ο άνδρας που… έλουσε τον Φάρατζ με μιλκσέικ – video

Το βίντεο της επίθεσης στον Νάιτζελ Φάρατζ κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου. Ο 32χρονος που συνελήφθη θα θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου σήμερα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατηγορίες για επίθεση και σωματική βλάβη απαγγέλθηκαν εις βάρος ενός άνδρα, ο οποίος περιέλουσε χθες με ένα μιλκσέικ τον ηγέτη του Κόμματος Brexit, τον ευρωφοβικό Νάιτζελ Φάρατζ, κατά την περιοδεία του στο Νιούκασλ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η αστυνομία της Νορθούμπρια ανακοίνωσε ότι απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος του 32χρονου Πολ Κράουδερ, ο οποίος αργότερα σήμερα θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου.

“Περίπου στις 13:00 ένας άνδρας έριξε ένα μιλκσέικ σε 55χρονο στο κέντρο της πόλης”, αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της. “Ένας 32χρονος συνελήφθη επί τόπου από την αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση”.

Η αντίδραση του Φάρατζ

«Δυστυχώς, κάποιοι υπερασπιστές της παραμονής στην ΕΕ (remainers) έχουν γίνει ακραίοι σε τέτοιο βαθμό ώστε μια ομαλή προεκλογική εκστρατεία να έχει καταστεί αδύνατη», είπε ο ηγέτης του Κόμματος Brexit με tweet του μετά το περιστατικό.

«Η λειτουργία μιας πολιτισμένης δημοκρατίας χρειάζεται τη συγκατάβαση των ηττημένων, οι πολιτικοί που δεν αποδέχονται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση».

Αυτό ήταν το τελευταίο περιστατικό επίθεσης με αυτό το ρόφημα εναντίον υποψηφίων πολιτικών που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές και στρατεύονται ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Άλλοι αντιευρωπαίοι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν πολιτεύονται με το Κόμμα Brexit, έχουν γίνει επίσης στόχος μιλκσέικ από διαδηλωτές τις τελευταίες εβδομάδες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εργοδότες στη Βρετανία προσλαμβάνουν ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να «ξετρυπώσουν» τους υπαλλήλους που κλέβουν εταιρείες ή δηλώνουν ψευδώς «άρρωστοι»
Οι ιδιωτικοί ντεντέκτιβ κλήθηκαν να συλλέξουν πληροφορίες για εργαζόμενους που είναι ύποπτοι για κατάχρηση του συστήματος
iStock
Νετανιάχου: «Επιστρέψαμε μια ισχυρότεροι από ποτέ – Έχουμε σκοτώσει χιλιάδες μαχητές της Χεζμπολάχ»
Χαρακτήρισε την κατάληψη του ιστορικού Κάστρου Μποφόρ και της γύρω στρατηγικής κορυφογραμμής στον νότιο Λίβανο ως «ουσιαστική μεταβολή» στην πολιτική του Ισραήλ απέναντι στη Χεζμπολάχ
Ο Μπένιαμιν Νετανιάχου
Τραγωδία στο Παρίσι: Νεκρός 24χρονος στα επεισόδια μετά την κατάκτηση του Champions League από την Παρί – Έπεσε με τη μηχανή πάνω σε οδοφράγματα
Ο άτυχος άνδρας προσέκρουσε σε οδόφραγμα με τη μηχανή του - Ένας 17χρονος είναι σε κρίσιμη κατάσταση μετά από επίθεση που δέχθηκε
Μηχανές και ποδήλατα
6
Ανυποχώρητο το Ιράν: «Καμιά συμφωνία με τις ΗΠΑ χωρίς εγγυήσεις» – Προειδοποίηση για τα Στενά του Ορμούζ
Ιρανός αξιωματούχος τόνισε ότι η Ουάσιγκτον οφείλει να προχωρήσει σε παραχωρήσεις προκειμένου να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν,  υποστηρίζοντας ότι ο Τραμπ βρίσκεται σε μειονεκτική θέση
Στενά του Ορμούζ 6