Κόσμος

Δήλωση βόμβα Ν. Αναστασιάδη: Θα ψάξουμε δάνειο το Μάρτιο από το εξωτερικό για ανάσα

Στην εξασφάλιση δανείου από το εξωτερικό προσανατολίζεται ο Νίκος Αναστασιάδης, εάν εκλεγεί στην προεδρία της Κύπρου, καθώς, μέχρι την υπογραφή του μνημονίου και την καταβολή χρημάτων από την Tρόικα, η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να βρει πόρους για να αποφύγει τη στάση πληρωμών και συντάξεων.

Ο Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε επίσης πως, εφόσον το βάρος της υπογραφής θα βαραίνει τη δική του Κυβέρνηση, θα επιδιώξει επαναδιαπραγμάτευση ενδεχόμενων “αγκυλώσεων, στρεβλώσεων ή άδικων προνοιών” της μνημονιακής σύμβασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα