Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Είδε ότι έλειπε ένα προφυλακτικό και της έκαψε το σπίτι

Είδε ότι έλειπε ένα προφυλακτικό και της έκαψε το σπίτι

Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα ζήλειας ο 25χρονος Dominic Barrigan έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα της πρώην κοπέλας του.

Ο 25χρονος Dominic Barrigan μπήκε κρυφά στο σπίτι της πρώην κοπέλας του μετά τον χωρισμό τους και έβαλε φωτιά στο στρώμα του κρεταβιού όταν βρήκε ένα κουτάκι προφυλακτικά στο κομοδίνο και έλειπε το ένα.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι είχε κάνει άνω κάτω όλο το διαμέρισμα πριν τελικά βάλει φωτιά. Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Ιούλιο μετά τον χωρισμό τους. Η συμπεριφορά του ήταν βίαιη και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Τα έσπασε όλα και έβαλε φωτιά

Μια φορά την είχε δέσει με ταινία και σε άλλη περίπτωση την έπνιγε σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. “Είχε πάρει τη σχέση τους σοβαρά και ήθελε να δουλέψει αλλά είχαν προβλήματα. Ήταν χρήστης ναρκωτικών και εκείνη ήθελε να τον βοηθήσει. Συνέχιζε να της μιλάει για την πίστη ως χριστιανός μέχρι που του είπε να ζητήσει βοήθεια. Είχε βαθιά συναισθήματα για εκείνον. Μάλωναν, της τηλεφωνούσε και ήταν ξανά μαζί. Χρησιμοποιούσε την πίστη του για να την ελέγχει. Αποφάσισε να μείνει μαζί του και τον ενθάρρυνε να ζητήσει βοήθεια. Υπήρχαν περίεργες πτυχές στη συμπεριφορά του”.

Η έκθεση των πυροσβεστών αναφέρει πως προκάλεσε καταστροφές στο ακίνητο πριν βάλει φωτιά. Ο Barrigan πήγε στην αστυνομία την επόμενη μέρα και αρχικά αρνήθηκε την πράξη του. Αργότερα ωστόσο ομολόγησε και κρίθηκε ένοχος για επίθεση και εμπρησμό. Καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλακή.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις