Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Έκλεβαν αυτοκίνητα με κονσόλα Game Boy – Δείτε πώς το έκαναν

Έκλεβαν αυτοκίνητα με κονσόλα Game Boy – Δείτε πώς το έκαναν

Ιδιαίτερα ευρηματικοί ήταν τρεις κλέφτες αυτοκινήτων στην Βρετανία αφού κατάφεραν να ξεκλειδώσουν πέντε Mitsubishi Outlander χρησιμοποιώντας μία συσκευή που μοιάζει με… ένα Nintendo Game Boy! Μάλιστα, οι αστυνομικοί έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι η συμμορία χρησιμοποιούσε μόνο αυτή τη συσκευή για να κάνει την δουλειά της. 

Η κονσόλα, που χρησιμοποιούσαν οι τρεις κλέφτες αυτοκινήτων και μοιάζει με Game Boy, έχει κόστος που ξεπερνά τα 22.000 ευρώ. Με την εν λόγω συσκευή μπορεί κάποιος να ξεκλειδώσει ένα αυτοκίνητο σε δευτερόλεπτα και στην συνέχεια να εκκινεί τον κινητήρα του. Επίσης, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σπάει το σύστημα ασφαλείας του Μitsubishi Outlander. 

Οι βρετανικές Αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα βίντεο, στο οποίο φαίνεται οι τρεις άνδρες να έχουν «ξεκλειδώσει» ένα Mitsubishi Outlander με την κονσόλα που μοιάζει με ένα Nintendo Game Boy και βάζοντας όπισθεν εξαφανίζονται από το σημείο. Χάρη σ’ αυτό το βίντεο, το οποίο προήλθε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, οι βρετανικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν την συμμορία.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από BBC

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις