Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Εκλογές Τουρκία: Ο Ερντογάν επισκέφτηκε τον τάφο των γονιών του ως άλλος Τζέιμς Μποντ

Εκλογές Τουρκία: Ο Ερντογάν επισκέφτηκε τον τάφο των γονιών του ως άλλος Τζέιμς Μποντ

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέλεξε να επισκεφτεί τους τάφους των γονιών του στην Τουρκία, ενώ η μεταφορά του στο νεκροταφείο θύμιζε ταινίες Τζέιμς Μποντ…

Από το πρωί της Κυριακής (28.5.2023) βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο δεύτερος γύρος των εκλογών στην Τουρκία. Οι Τούρκοι συρρέουν στα εκλογικά τμήματα για να ψηφίσουν είτε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είτε τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ψήφισε στην Κωνσταντινούπολη, ενώ σχεδόν την ταυτόχρονα ο αντίπαλός του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έριξε τη δική του ψήφο σε εκλογικό κέντρο της Άγκυρας στην Τουρκία. 

Αμέσως μετά ο Ερντογάν σε μία συμβολική κίνηση επισκέφθηκε τους τάφους των γονιών του, της μητέρας του, Τενζιλέ Ερντογάν και του πατέρα του, Αχμέτ Ερντογάν.

Μάλιστα, εντύπωση προκαλούν τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν κατά τη μεταφορά του Ερντογάν στους τάφους των γονιών του.

Πάνοπλοι αστυνομικοί συνόδευσαν τον Ερντογάν στον τάφο των γονιών του, τόσο σε τεθωρακισμένα αυτοκίνητα, σε μηχανές, όσο και πεζή.  

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις