Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Έξαλλος Τραμπ με Κόλιν Πάουελ: “Ο ένας ψόφιος ψηφίζει τον άλλο ψόφιο…”!

Έξαλλος Τραμπ με Κόλιν Πάουελ: “Ο ένας ψόφιος ψηφίζει τον άλλο ψόφιο…”!
Reuters

Έξω φρενών ο Ντόναλντ Τραμπ με τον πρώην υπουργό των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ, επειδή αποκάλυψε ότι θα στηρίξει τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε τον Κόλιν Πάουελ “αξιολύπητο” και “ψόφιο” μετά και τη δήλωση του δεύτερου ότι ο Πρόεδρος είναι “αναποτελεσματικός” και πως από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του έχει γίνει χειρότερος…

Μάλιστα ο Ρεπουμπλικανός πρώην υπουργός, που οδήγησε τον αμερικανικό στρατό στον Πόλεμο του Κόλπου, το 1991, υπό τον εκλιπόντα τότε πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, συμπλήρωσε σε συνέντευξή του στο CNN ότι όχι μόνον δεν θα στηρίξει τον Τραμπ, αλλά θα ψηφίσει τον Δημοκρατικό αντίπαλό του και πρώην αντιπρόεδρο του Μπαράκ Ομπάμα, Τζο Μπάιντεν.

“Ο Κόλιν Πάουελ είναι πραγματικά ψόφιος, υπεύθυνος που μας οδήγησε στους καταστροφικούς πολέμους της Μέσης Ανατολής. Μόλις ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει έναν άλλο ψόφιο, τον Κοιμισμένο Τζο Μπάιντεν. Δεν είχε πει ο Πάουελ ότι το Ιράκ είχε “όπλα μαζικής καταστροφής”;. Δεν είχε, αλλά εμείς πήγαμε στον ΠΟΛΕΜΟ!”

Κατά της επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ έχουν ταχθεί κι άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη των Ρεπουμπλικανών , όπως ο 43ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους ο νεότερος και ο προεδρικός υποψήφιος στις εκλογές του 2012 Μιτ Ρόμνεϊ.

Ο τελευταίος έγινε μάλιστα ο πρώτος Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής που μετείχε σε διαδήλωση για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Το Σαββατοκύριακο (06 & 07.06.2020) μετείχε σε πορεία του κινήματος “Black Lives Matter” και μάλιστα ανάρτησε στο twitter και μία selfie.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις