Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εξερράγη το καινούριο του iPhone πριν καν το πάρει στα χέρια του! [pics]

Εξερράγη το καινούριο του iPhone πριν καν το πάρει στα χέρια του! [pics]

Συχνά η Apple κατηγορείται για αντιγραφή χαρακτηριστικών από ανταγωνιστές στα προϊόντα της. Αν θα ήθελε όμως κάτι να αποφύγει, ήταν η τύχη του Samsung Galaxy Note 7. Αλλά φαίνεται να την έπαθε τελικά με τον ίδιο τρόπο!

Έτσι, ένα από τα καινούρια iPhone εξερράγη πριν καν φτάσει στα χέρια του ιδιοκτήτη του! Ο χρήστης του Reddit Kroopthesnoop, που ανέβασε φωτογραφίες από το κατεστραμμένο του κινητό, μοιράστηκε με τον κόσμο την κατάσταση στην οποία έφτασε στα χέρια το καινούριο του κινητό.

Είχε εκραγεί ενώ βρισκόταν ακόμα μέσα στη συσκευασία του! Στη φωτογραφία φαίνεται το iPhone 7 Plus απανθρακωμένο και χωρίς φυσικά ελπίδα επισκευής του. Η ιστορία του φαίνεται πιστευτή, καθώς δεν ισχυρίζεται ότι καταστράφηκε η περιουσία του από τη συσκευή, ενώ δεν φαίνεται να του έβαλε επίτηδες φωτιά.

Ο συνεργάτης του, όπως ανέφερε στο ποστ που ανέβασε, βρίσκεται σε επαφή με εκπρόσωπο της εταιρείας στο Τέξας για να διευθετήσουν τι ακριβώς πήγε στραβά και πότε. Υπάρχουν βέβαια αρκετοί λόγοι να είναι κανείς δύσπιστος λόγω timing του περιστατικού.

Πηγή: Dailydot

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε