Κόσμος

Έλληνες φοιτητές έψαλλαν στο σημείο της τραγωδίας στη Βοστωνη (VIDEO)

Ύμνους έψαλλαν στο σημείο «μηδέν» όπου πραγματοποιήθηκε η τραγική βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη, οι φοιτητές της ελληνικής θεολογικής σχολής του «Τιμίου Σταυρού» της Βοστώνης.

Οι φοιτητές έψαλλαν στα ελληνικά και στα αγγλικά έναν από τους πιο γνωστούς ύμνους της χριστιανοσύνης το «Αγνή Παρθένε Δέσποινα» αφού χθες ήταν η ημέρα του Ακαθίστου Ύμνου.

Τόσο η Αρχιεπισκοπή Αμερικής όσο και η τοπική Μητρόπολη Βοστώνης, ενεργοποιήθηκαν άμεσα μετά το τραγικό συμβάν που κόστισε τη ζωή σε τρεις πολίτες και τραυμάτισε δεκάδες, ξυπνώντας εφιαλτικές μνήμες στους κατοίκους των Η.Π.Α.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΣΤΟ www.dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καταδικασμένος για τη δολοφονία των παιδιών του ο 66χρονος που χτύπησε άγρια τον Οζγκιούρ Οζέλ στην Κωνσταντινούπολη
Ο 66χρονος ανέφερε πως επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς είχε νευριάσει που απορρίφθηκε η αίτηση για κάρτα σίτισης που είχε υποβάλει στο CHP
O άνδρας που επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης 1