Κόσμος

Ελβετία: Την απέλυσαν από το ξενοδοχείο και έκαψε τη ρεσεψιονίστ με καμινέτο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκ σε ξενοδοχείο στην Ελβετία. Μία Γερμανίδα τραυμάτισε σοβαρά με καμινέτο (!) τη ρεσεψιονίστ της επιχείρησης απ’ όπου την είχαν διώξει την προηγούμενη ημέρα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα στην Ελβετία, η Γερμανίδα απολυμένη από το ξενοδοχείο, περιέλουσε την άτυχη Εσθονή ρεσεψιονίστ με εύφλεκτο υγρό και προσπάθησε να την κάψει με το καμινέτο…

Η 38χρονη ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο της Λοζάνης. «Η ζωή της κινδυνεύει», ανέφερε η αστυνομία της πόλης, καθώς η γυναίκα φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και στο πάνω μέρος του σώματός της.

Η 44χρονη Γερμανίδα συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα στο κέντρο της πόλης και στην κατοχή της βρέθηκαν τα αντικείμενα που χρησιμοποίησε στην επίθεση.

Ελβετικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα δηλώσεις μαρτύρων, αναφέρουν ότι η Γερμανίδα εκδιώχθηκε την Τρίτη (11.10.2022) από το ξενοδοχείο όπου εργαζόταν το θύμα. «Την έβγαλαν από το ξενοδοχείο μας», είπε ο διευθυντής, Έρικ Φάσμπιντ, στην εφημερίδα 24Heures. «Φεύγοντας, στράφηκε στην υπάλληλό μου και της είπε: Εσένα, θα σε σκοτώσω»!

Ο Φάσμπιντ τόνισε ότι είχε ενημερώσει πολλές φορές την αστυνομία για την «ανεπιθύμητη» επισκέπτρια. «Την Τρίτη (σ.σ. 11.10.2022), την τραβήξαμε και φωτογραφία», είπε.

Η Γερμανίδα συνήθιζε να μπαίνει κρυφά σε ξενοδοχεία της Λοζάνης, σύμφωνα με τους μάρτυρες. «Πρόκειται για μια γυναίκα που έμπαινε λαθραία στα ξενοδοχεία, παραπλανώντας το προσωπικό. Έμπαινε από την έξοδο κινδύνου. Την βρίσκαμε συχνά στην αίθουσα το πρωινού. Καμία φορά κοιμόταν στο κλιμακοστάσιο ή στον χώρο φύλαξης των αποσκευών. Είναι τρελή», σχολίασε ο Φάσμπιντ.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή στην Ιζαμπέλ Ατζανί - Κρίθηκε ένοχη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα
Η 71χρονη ηθοποιός, δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ κρίθηκε ένοχη για εικονική δήλωση κατοικίας στην Πορτογαλία το 2016 και το 2017, για απόκρυψη ενός δανείου το 2013 και για μεταφορά ενός ποσού στις ΗΠΑ το 2014
Ιζαμπέλ Ατζανί
Αμβέρσα: Από το ισόγειο ξεκίνησε η φωτιά στην πολυκατοικία που στοίχισε τη ζωή σε 6 ανθρώπους – Ερευνάται τεχνική βλάβη
Διασώστες κατεβάζουν με σχοινιά τους ενοίκους - Πάνω από 200 άνθρωποι στο κτίριο - «Κλειστήκαμε στο διαμέρισμα και περιμέναμε στο μπαλκόνι» λέει ένοικος
Αμβέρσα
Βρετανία: Έρευνα για τους δύο αστυνομικούς που συνέλαβαν τον ετοιμοθάνατο Χένρι Νόβακ ενώ είχε μαχαιρωθεί και έλεγε ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει
Ο δολοφόνος του, Βίκρουμ Ντίγκουα, ένας Σιχ γεννημένος στη Βρετανία, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια, κατηγορήσε ψευδώς τον Νόβακ ότι τον πρόσβαλε με ρατσιστικά σχόλια και του επιτέθηκε
Διαμαρτυρία στη Βρετανία για τον θάνατο του 18χρονου που μαχαιρώθηκε από νεαρό Σιχ