Κόσμος

Ένας τόνος με … κέρατο!

Στα social media τον ονόμασαν... μονόκερο τόνο, όμως η ιστορία που κρύβει είναι τουλάχιστον εκπληκτική. Οι ψαράδες που τον έπιασαν έμειναν άφωνοι και μόνο που τον είδαν ζωντανό να σπαρταράει στο αγκίστρι τους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο τόνος περίπου 40 κιλών ψαρεύτηκε ανοιχτά του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Οι άνδρες που τον ψάρεψαν έμειναν να κοιτάζουν το θέαμα εμβρόντητοι.

Στο κεφάλι του τόνου σχεδόν ανάμεσα στα μάτια υπήρχε καρφωμένη μια τεράστια ακίδα. Έμοιαζε σαν να έχει… φυτρώσει στο κεφάλι του. Ήταν ξεκάθαρο ότι είχε καρφωθεί εκεί καιρό πριν, αλλά το ψάρι ζούσε χωρίς πρόβλημα.
Έμοιαζε να έχει χάσει τμήμα του εγκεφαλικού του ιστού, λέει ο Κιμ Χάσκελ που τον ψάρεψε όμως κατά έναν περίεργο τρόπο ζούσε και… βασίλευε στα πελάγη.
Οι ψαράδες φρόντισαν να αφήσουν ελεύθερο το ψάρι, όμως η αιμορραγία που του είχε προκαλέσει το αγκίστρι στάθηκε μοιραία.
Καρχαρίες μύρισαν το αίμα και λίγες στιγμές μετά την ελευθέρωση του τόνου αυτός έγινε… γεύμα…

Πηγή DailyMail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Flydubai: Αποκαλύψεις για τον Ομανό συγκυβερνήτη – Σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στα πρότυπα της 11ης Σεπτεμβρίου
Είχε πραγματοποιήσει δύο προηγούμενες πτήσεις προς το Τελ Αβίβ για να μελετήσει τη διαδρομή και το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Flydubai: Αποκαλύψεις για τον Ομανό συγκυβερνήτη – Σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στα πρότυπα της 11ης Σεπτεμβρίου
Δηλητηριώδης απάντηση Μεντβέντεφ σε Μερτς μετά την αποδοκιμασία της παρουσίας Σρέντερ στα γενέθλια του Πούτιν: «Κανείς δεν θα πάει ούτε στην κηδεία του»
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας εξαπέλυσε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Γερμανού καγκελαρίου - «Απόγονος συνεργατών του Χίτλερ»
Φρίντριχ Μερτς και Ντμίτρι Μεντβέντεφ