Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έπαθε ζημιά ο Μακρόν! Λιωμένο… παγωτό, κολλάει στο χέρι της Μελάνια! [pics]

Φωτογραφίες από: Reuters

Ο Εμανουέλ Μακρόν δηλώνει άκρως εντυπωσιασμένος με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, στην τοποθεσία… Λευκός Οίκος.

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ υποδέχονται τον Εμανουέλ Μακρόν και την Μπριζίτ Τρονιέ στο… σπίτι τους και οι φωτογράφοι των διεθνών πρακτορείων έχουν απόψε… πολλή δουλειά!

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας επισκέπτεται επίσημα τις ΗΠΑ, μετά από πρόσκληση του Τραμπ και εκτός από τις τυπικότητες και τα πρωτόκολλα, υπάχρουν και οι πιο αυθόρμητες στιγμές.

Πολλές από αυτές μας χάρισε ο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος… τα είδε όλα με την Μελάνια Τραμπ! Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2017, όταν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ είχαν επισκεφθεί… τους Μακρόν στην Γαλλία.

Και τότε, το “δίδυμο” Μακρόν – Μελάνια είχε απασχολήσει τα media. Είτε με φωτογραφίες… φωτιά, είτε με ένα (προεδρικό) βλέμμα που τα έλεγε όλα!

Ο Μακρόν, πάντως, έχει σε εκτίμηση την Μελάνια Τραμπ και δεν προσπαθεί καν να το κρύψει. Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός του Reuters, ο οποίος “συνέλαβε” τον Γάλλο πρόεδρο να κοιτά… μαγεμένος την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, λίγο πριν τον θερμό τους εναγκαλισμό.

 

Ιππότης ο Μακρόν, φίλησε το χέρι της Μελάνια!

Ο Μακρόν, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Λίγο αργότερα επιστράτευσε τους καλούς του τρόπους (Γάλλος είναι άλλωστε), έσκυψε και φίλησε το χέρι της Μελάνια Τραμπ. Η οποία τον κοιτούσε δείχνοντας χαρούμενη!

Θέλοντας στην συνέχεια να κρατήσει τα προσχήματα (ή να αποφύγει την… συζυγική γκρίνια), ο Γάλλος πρόεδρος έκανε το ίδιο και στην σύζυγό του, Μπριζίτ Τρονιέ, η οποία βρίσκονταν ακριβώς δίπλα.

Πήρε… εκδίκηση ο Τραμπ;

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχονταν στα… ενδότερα τον Γάλλο ομόλογό του και μπροστά στις κάμερες του αφαιρούσε ένα “μικρό κομματάκι πυτιρίδας”, όπως χαρακτηριστικά είπε, από το πέτο!

Συμπληρώνοντας πως “θέλουμε να είναι τέλειος“! Να ήταν αυτό μια άτυπη εκδίκηση του αμερικανού Προέδρου;

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις