Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Επίθεση στο Παρίσι: Απίθανη ιστορία! Επιβίωσε από Χέιζελ και Μπατακλάν

Επίθεση στο Παρίσι: Απίθανη ιστορία! Επιβίωσε από Χέιζελ και Μπατακλάν

Ένας Ιταλός βρέθηκε σε δυο ιστορικές τραγωδίες και… βγήκε και από τις δυο χωρίς να πάθει τίποτα!

Τυχερός μέσα στην ατυχία του μπορεί να χαρακτηριστεί ο Μασιμιλιάνο Ναταλούτσι, που έζησε από κοντά δυο τραγικά γεγονότα. Όπως αναφέρει η “Gazzetta Dello Sport” ο 45χρονος Ιταλός έζησε από κοντά τόσο την τραγωδία του Χέιζελ, όσο και αυτή του Μπατακλάν!

Πριν από 30 χρόνια, ο Ναταλούτσι (15 ετών τότε) ήταν μαζί με τον πατέρα και το θείο του, στον τελικό μεταξύ Γιουβέντους και Λίβερπουλ στο Χέιζελ. Να θυμίσουμε πως ο “ματωμένος” τελικός της ντροπής πριν από 30 χρόνια στις Βρυξελλες, έμεινε στην ιστορία όχι για τα πεπραγμένα στο χορτάρι (αν και κρίθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Ιταλών), αλλά για όσα συνέβησαν στις εξέδρες, όταν 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έχουν σημαδέψει τον αθλητισμό.

Η… μοίρα τα έφερε έτσι, που ο Ιταλός ήταν στο Παρίσι και στη συναυλία που αιματοκυλίστηκε από τζιχαντιστές. “Οι τρομοκράτες ήταν σε απόσταση τριών μέτρων, μέχρι να μπει η αστυνομία και να σωθούν”, είπε ο πατέρας του προσθέτοντας πως “… μια φίλη του δεν ήταν τόσο τυχερή, καθώς πυροβολήθηκε στον ώμο και χειρουργήθηκε”.

Μάλιστα, η… τύχη του Ναταλούτσι φαίνεται πως είναι πολύ ισχυρή! Η αδερφή του, Φεντερίκα, δήλωσε στην εφημερίδα πως ο αδερφός της πέρα από τα δύο αυτά περιστατικά είχε ξεγελάσει το θάνατο άλλες δύο φορές σε τροχαίο, τη μια σε ατύχημα όπου σκοτώθηκε ένας φίλος του.

“Ίσως η τύχη του να προέρχεται από το γεγονός ότι σε ηλικία οκτώ ετών τον είχε φιλήσει ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ”, τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε