Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ερντογάν: «Να σταματήσει η Ελλάδα να κάνει νταηλίκια! Μην δοκιμάζετε την υπομονή μας!»

Ερντογάν: «Να σταματήσει η Ελλάδα να κάνει νταηλίκια! Μην δοκιμάζετε την υπομονή μας!»

Πολεμικές απειλές εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας. «Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί! Θα αντιδράσουμε ακόμα και στρατιωτικά».

Νέες απειλές εξαπέλυσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας πριν από λίγο σε τελετή για την επέτειο από την μάχη του Ματζικέρτ. Μάλιστα απευθυνόμενος στην Ελλάδα, μας κάλεσε να σταματήσουμε να κάνουμε νταηλίκια!

Ο Τούρκος Πρόεδρος επανέλαβε ότι «Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά της στην Μεσόγειο, στο Αιγαίο και στην Μαύρη Θάλασσα. Ακριβώς όπως δεν λαχταρούμε τη γη, την κυριαρχία ή τα συμφέροντα κανενός, δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ σε αυτό που μας ανήκει. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Καλούμε τους συνομιλητές μας να συνέλθουν. Δεν έχουμε βλέψεις και εδαφικές διεκδικήσεις αλλά κάποιοι δοκιμάζουν την υπομονή μας. Θα αντιδράσουμε είτε πολιτικά, είτε οικονομικά, είτε στρατιωτικά. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί πληρώνοντας ακόμα και τίμημα. Αν κάποιοι θέλουν να μας αντιμετωπίσουν, ας έρθουν. Ειδάλλως ας φύγουν από την μέση».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις