Κόσμος

Ερντογάν: Θα πάω τους Ολλανδούς στα δικαστήρια – Ντροπή σου, Μέρκελ!

Τραβάει το "σχοινί" της αντιπαράθεσης με την Ολλανδία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε πως θα πάει τους Ολλανδούς στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αποφασισμένος να σύρει την Ολλανδία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την άρνησή της να δώσει άδεια σε Τούρκους υπουργούς να μπουν στη χώρα και να απευθυνθούν σε συγκεντρώσεις, δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε συνέντευξή του σε τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος πρόεδρος προειδοποίησε ότι θα πάρει “όσα μέτρα χρειάζονται” κατά των Ολλανδών. Σημείωσε ακόμα πως η Γερμανία, άλλη μια χώρα όπου απαγορεύθηκε ομιλία Τούρκου αξιωματούχου “στηρίζει την τρομοκρατία”, ενώ απευθυνόμενος προς τη Μέρκελ είπε “Ντροπή σου”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δε μπορώ χωρίς χάπια» - Συγκλονίζει ο συγγραφέας του «Γόμορρα», Ρομπέρτο Σαβιάνο
«Όσοι με κατηγορούν ότι ρεζίλεψα την Νάπολη, θα έπρεπε να προβληματιστούν: αφού την ρεζίλεψα, για ποιο λόγο θέλουν να έρθουν να την επισκεφθούν απ' όλη την Ιταλία;»
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο