Κόσμος

Έθαψαν ζωντανή τη 12χρονη κόρη τους για να σωθεί από το κακό

Οι γονείς ενός 12χρονου κοριτσιού στο κρατίδιο Uttar Pradesh σκέφτηκαν ότι η ταφή θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να αποκρούσουν το κακό όταν η ανήλικη έπαθε ηλεκτροπληξία.

Τα μέλη της οικογένειας έθαψαν ζωντανή τη 12χρονη Muskan Begum στην περιοχή Kandhla, αφήνοντας μόνο το κεφάλι της έξω από το έδαφος ώστε να μπορεί να αναπνέει. Σκέφτηκαν πως η γη θα μπορούσε να απορροφήσει το κακό από το ηλεκτροσόκ που υπέστη η 12χρονη.

Μόνο όταν η κατάσταση υγείας της 12χρονης επιδεινώθηκε οι ντόπιοι μετέφεραν το ανήλικο κορίτσι στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί 90% εγκαύματα στο δεξί χέρι και το πόδι της.

Η ανήλικη έπαιζε στην οροφή του σπιτιού όταν άγγιξε ένα υψηλής τάσης σύρμα (33.000 volt) που κρεμόταν πάνω από το σπίτι. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ακούστηκε δυνατή έκρηξη και η κοπέλα έπεσε στο έδαφος.

“Τη θάψαμε επειδή πιστεύαμε ότι το κακό στο σώμα της θα μπορούσε να απορροφηθεί από τη γη και θα γίνει καλά”, δήλωσε η μητέρα της ανήλικης Farida Begum.

Οι ντόπιοι της περιοχής Kandhla διαμαρτυρήθηκαν έξω από το γραφείο της τοπικής εταιρείας ηλεκτρισμού και απαίτησαν να αφαιρεθούν τα καλώδια που κρέμονται χαμηλά πάνω από τα σπίτια.

Πηγή: RT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Πολωνία ανακοίνωσε ελέγχους στα σύνορα με Γερμανία και Λιθουανία από τις 7 Ιουλίου – «Στόχος να περιορίσουμε τις μεταναστευτικές ροές» λέει ο Τουσκ
Η απόφαση της Βαρσοβίας ακολουθεί την πρόσφατη ενίσχυση των συνοριακών ελέγχων εκ μέρους της Γερμανίας, η οποία επιβλήθηκε αφότου ανέλαβε καθήκοντα το Μάιο η νέα γερμανική κυβέρνηση υπό τον Φρίντριχ Μερτς
Γερμανοί αστυνομικοί στα σύνορα με την Πολωνία
Η Γερμανία «φλέγεται» από τον καύσωνα – Χτύπησε 38άρια ο υδράργυρος, σε συναγερμό για δασικές πυρκαγιές
Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν επίσης για υψηλά επίπεδα υγρασίας τη νύχτα, ενώ οι ανατολικές και νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας έχουν κηρυχθεί στο υψηλότερο επίπεδο κινδύνου για δασικές πυρκαγιές
Γυναίκα φορά καπέλο για να προστατευτεί από τον ήλιο στο Βερολίνο