Κόσμος

Φιλορώσοι χάκερς ανέλαβαν την ευθύνη για την κυβερνοεπίθεση στο site του ευρωκοινοβουλίου

Το site του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έγινε στόχος κυβερνοεπίθεσης σήμερα, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός του, λίγη ώρα αφότου οι ευρωβουλευτές ενέκριναν ψήφισμα με το οποίο χαρακτηρίζουν τη Ρωσία «κράτος προαγωγό της τρομοκρατίας».

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα, την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν φιλορώσοι χάκερς. 

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Ζάουμε Ντουκ έκανε λόγο για «μια επίθεση άρνησης υπηρεσιών (DDOS)» που είχε ως αποτέλεσμα να καταστεί «μη διαθέσιμος ο ιστότοπος» αυτού του ευρωπαϊκού θεσμού. «Οι ομάδες του Κοινοβουλίου εργάζονται για την επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσε.

https://twitter.com/jduch/status/1595433790809284614?s=20&t=xKQpS1fbfQlOoJckhyhYVA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γερουσία των ΗΠΑ απέρριψε ψήφισμα που περιόριζε τις εξουσίες του Τραμπ στον πόλεμο κατά του Ιράν
Ο δημοκρατικός γερουσιαστής Τζον Φέτερμαν, υποστηρικτής του πολέμου, τάχθηκε κατά, ενώ ο συνάδελφός του Ραντ Πολ ήταν το μοναδικό μέλος του ρεπουμπλικανικού κοινοβουλευτικού λόχου που ψήφισε υπέρ
Η Αμερικανική Γερουσία