Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Φλόριντα: Σε… «παιχνίδι» του TikTok οφείλονται οι μεγάλες επικίνδυνες τρύπες στις παραλίες

Φλόριντα: Σε… «παιχνίδι» του TikTok οφείλονται οι μεγάλες επικίνδυνες τρύπες στις παραλίες

Οι βαθιές τρύπες που εμφανίστηκαν σε παραλίες της Φλόριντα, βάζοντας σε κίνδυνο λουόμενους, τελικά όπως φαίνεται οφείλονται σε παιχνίδι χρηστών του TikTok.

«Υπήρχαν κάποιες προκλήσεις του TikTok που έλεγαν: Πόσο βαθιά μπορείς να σκάψεις;» είπε η δήμαρχος της Σάνιμπελ Χόλι Σμιθ.

«Όταν εξετάσαμε το βάθος και το μέγεθος ορισμένων που βρήκαμε στην παραλία, διαπιστώσαμε ότι δεν ήταν από ένα κάστρο από άμμο» ανέφερε η δήμαρχος.

Η Άλισον Γουόρντ από την πόλη Σάνιμπελ είπε ότι βρήκε τέσσερις τρύπες, βάθους έως 1,5 μ. και πλάτους 1,2 μ. σε παραλίες.

«Παραλίγο να πέσω σε μία» είπε η Γουόρντ σε δηλώσεις στο δίκτυο WBBH-TV. «Έχω δει εσοχές, αλλά δεν έχω ξαναδεί τρύπες όπως αυτές».

Το αστυνομικό τμήμα του νησιού Μάρκο δημοσίευσε φωτογραφία στο Facebook την περασμένη εβδομάδα που δείχνει μια μεγάλη τρύπα σε μια παραλία με ένα φτυάρι εγκαταλελειμμένο μέσα.

Οι αστυνομικές αρχές ζήτησαν από όποιον σκάβει τρύπες στην παραλία να φροντίσει να τις κλείνει πριν φύγει.

«Παρακαλώ ξαναγεμίστε την τρύπα και πάρτε τα πράγματά σας μαζί σας. Είναι κίνδυνος για όσους συχνάζουν στην παραλία, ειδικά για τις όμορφες θαλάσσιες χελώνες μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις