Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Φλόριντα: Βίντεο με μηχανόβιο να παίζει τη ζωή του κορώνα γράμματα – Οι ελιγμοί που του κόστισαν 20 κατάγματα

Φλόριντα: Βίντεο με μηχανόβιο να παίζει τη ζωή του κορώνα γράμματα – Οι ελιγμοί που του κόστισαν 20 κατάγματα
Twitter

Με τον θάνατο «έπαιξε» ένας οδηγός μηχανής στην Ντεϊτόνα της Φλόριντα. Προσπάθησε να μπει σφήνα σε ένα φορτηγό και ένα αγροτικό, και γλίτωσε από το μοιραίο με 20 κατάγματα!

Οι παραλίγο μοιραίοι ελιγμοί του οδηγού της μοτοσικλέτας σε αυτοκινητόδρομο της Ντεϊτόνα στην Πολιτεία της Φλόριντα και η τρομακτική πτώση του καταγράφηκαν σε βίντεο από κάμερα οχήματος.

«Το ατύχημά μου πριν από περίπου 4 μήνες. Το αποκαλώ ατύχημα αλλά ήταν ξεκάθαρα δικό μου λάθος. Υπερβολική αυτοπεποίθηση για πολύ λίγη ικανότητα», έγραψε ο ίδιος ο μηχανόβιος στα social media και συμπλήρωσε με νόημα:

«Ευτυχώς κατάφερα να βγω ζωντανός και δεν έχασα κανένα άκρο. 20+ κατάγματα στο πρόσωπό μου, σπασμένο χέρι στη μέση σε δύο διαφορετικά σημεία, τραύμα στον πνεύμονα, σπασμένα πλευρά, δύο σπασμένοι δίσκοι σπονδυλικής στήλης. Θα επιστρέψω για να οδηγήσω ξανά μια μέρα, αλλά όχι όπως παλιά. Η οδήγηση όπως την έκανα ήταν διασκεδαστική, αλλά θέλω να διασκεδάζω για πολύ καιρό…».

Ο μηχανόβιος, που ακούει στο όνομα «Street Demon PC», δημοσίευσε το τρομακτικό υλικό στο YouTube, με τη στιγμή που χάνει τις αισθήσεις του αφού προσπαθεί να περάσει ανάμεσα από ένα φορτηγό και ένα αγορτικό με ταχύτητα 140 χιλιομέτρων την ώρα.

Το τρομακτικό βίντεο αρχίζει με τον μοτοσικλετιστή να κινείται με μία Honda CBR600RR σε έναν παρακαμπτήριο δρόμο για να μπει έπειτα στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος της διάσημης παραλίας της Ντεϊτόνα.

Ο αναβάτης πατάει τέρμα το γκάζι, περνώντας μπροστά από άλλους οδηγούς, αλλά μετά αρχίζει να αλλάζει λωρίδα συνεχώς.

Φαίνεται να περνά ξυστά από ένα ρυμουλκούμενο, και μόλις το προσπερνάει η μηχανή του «καρφώνεται» στο πίσω μέρος ενός μαύρου αγροτικού GMC.

Η σύγκρουση είναι τόσο σφοδρή, που το τεράστιο ημιφορτηγό πετιέται σε άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Δείτε το βίντεο:

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, ο μοτοσικλετιστής φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του, ενώ τα χέρια του είναι τοποθετημένα στο τιμόνι της μηχανής που εξακολουθεί να κινείται από μόνη της.

Το φορτηγό που πριν λίγο είχε προσπεράσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έρχεται από την αριστερή πλευρά και τον χτυπάει, με αποτέλεσμα ο μηχανόβιος να πέσει σε ένα χαντάκι.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις