Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Φωτιά “πνίγει” το Λονδίνο! Μαύροι καπνοί και συναγερμός

φωτιά
Φωτογραφίες από Twitter

– Τεράστια κινητοποίηση στην “καρδιά” του Λονδίνου με αφορμή μια μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει κοντά στο Hyde Park
– Καίγεται το πεντάστερο ξενοδοχείο Mandarin Oriental
– Πρόσφατα είχε γίνει ανακαίνιση κόστους 185 εκατομμυρίων λιρών! Οι φωτογραφίες της πολυτέλειας που χάνεται στην πύρινη λαίλαπα!
– Οι πρώτες εικόνες είναι συγκλονιστικές! Πυκνοί, μαύροι καπνοί υψώνονται στον ουρανό της βρετανικής πρωτεύουσας
– Περισσότεροι από 120 πυροσβέστες στο σημείο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
– Σε οκτώ μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την φωτιά στον Πύργο Γκρένφελ που στοίχισε τη ζωή σε 72 ανθρώπους!

Σε “κόκκινο συναγερμό” βρίσκονται οι βρετανικές Αρχές, καθώς μια μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο Λονδίνο. Οι πρώτες πληροφορίες από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Mandarin Oriental.

Κάτι που έχει πια επιβεβαιωθεί με τις εικόνες από το σημείο να συγκλονίζουν!

Το Λονδίνο έχει καλυφθεί από πυκνά, μαύρα σύννεφα καπνού. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή του Νάιτσμπριντζ, ενώ επί τόπου έχουν σπεύσει τουλάχιστον 120 πυροσβέστες με δεκάδες οχήματα. Οι κλήσεις που έγιναν στην πυροσβεστική ήταν δεκάδες.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τυχόν εγκλωβισμένους ή θύματα. Επίσης δεν προκύπτουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με τα αίτια της φωτιάς, η οποία ξυπνά μνήμες από την τραγωδία στον πύργο Γκρένφελ στη βρετανική πρωτεύουσα.

Δείτε τις πρώτες -συγκλονιστικές- εικόνες από την φωτιά στο Λονδίνο

https://twitter.com/MaireadMauraNi/status/1004385359826968576

https://twitter.com/HurriyatPk/status/1004385628912529408

Δείτε τις εικόνες του Reuters που δείχνουν τις προσπάθειες των πυροσβεστών να σβήσουν την φωτιά

φωτιά

φωτιά φωτιά

Το ξενοδοχείο είχε πρόσφατα ανακαινιστεί!

Όσο περνούν τα λεπτά της ώρας, νέες πληροφορίες βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας. Όπως προαναφέραμε, η φωτιά έχει ξεσπάσει στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental.

Πρόκειται για ένα πραγματικό παλάτι. Ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο μάλιστα πρόσφατα είχε ανακαινιστεί!

Δείτε τις φωτογραφίες του ξενοδοχείου που δημοσίευσε πρόσφατα το boutiquehotelier.com και μεταφράζονται σε μια λέξη: Χλιδή.

Η πρώτη αντίδραση του ξενοδοχείου

Στον επίσημο λογαριασμό του Mandarin Oriental Hotel, αναρτήθηκε περίπου μία ώρα μετά την φωτιά, το πρώτο μήνυμα της διοίκησης του ξενοδοχείου.

Το οποίο αναφέρει: “Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματά σας και για τις σκέψεις σας. Η κατάσταση στο Mandarin Oriental Hyde Park βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Θα δώσουμε νέα ενημέρωση όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για να μοιραστούμε“.

Δείτε το tweet

Μνήμες Γκρένφελ

Ήταν στις 14 Ιουνίου 2017, όταν η τρομακτική πυρκαγιά στον πύργο Grenfell στοίχισε τη ζωή σε 72 ανθρώπους. Πρόσφατα, δόθηκαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του διαμερίσματος με τον αριθμό 16.

Το διαμέρισμα από το οποίο ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά στον πύργο Grenfell. Μαζί με τις φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν και 5 επίσημες εκθέσεις. Εστιάζουν στη φονική πυρκαγιά που εξαπλώθηκε αστραπιαία στον πύργο Grenfell, στο δυτικό Λονδίνο.

Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στον πύργο Grenfell

Σε μία από τις εκθέσεις για τη φονική πυρκαγιά αναφέρεται ότι η φωτιά ξεκίνησε γύρω από το ψυγείο. «Η προέλευση της φωτιάς ήταν μέσα ή γύρω από τον ψηλό ψυγειοκαταψύκτη».

Άλλη έκθεση που εξέτασε την εξάπλωση της πυρκαγιάς επέκρινε την πολιτική της παραμονής, καθώς ενθάρρυναν τους ενοίκους να μείνουν στα διαμερίσματά τους. Το σύστημα επένδυσης στο εξωτερικό του πύργου Grenfell ήταν απίστευτα ευνοϊκό για την εξάπλωση της πυρκαγιάς. 

Με πληροφορίες από: rt.com / boutiquehotelier.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις