Κόσμος

Φρέντι Μπελέρης: Συνεχίζεται η προφυλάκιση του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνεχίζεται η προφυλάκιση του Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, μετά από απόφαση του ειδικού δικαστηρίου των Τιράνων για την πάταξη της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος.

Το δικαστήριο απέρριψε σήμερα το νέο αίτημα των δικηγόρων του δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη για αντικατάσταση της προφυλάκισης του με άλλα περιοριστικά μέτρα, ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να ορκιστεί και να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του.

Ο Μπελέρης παραμένει επί τρίμηνο προφυλακισμένος, γεγονός που του στερεί την δυνατότητα ορκωμοσίας του στο δημαρχιακό αξίωμα, με την προθεσμία επ’ αυτού να εκπνέει.

Δεν κλήθηκε στο δείπνο με τους Βαλκάνιους ηγέτες ο Ράμα

Στο καθιερωμένο briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε γιατί δεν έχει κληθεί ο Έντι Ράμα στο δείπνο του Κυριάκου Μητσοτάκη με Βαλκάνιους ηγέτες.

Ο κ. Μαρινάκης απάντησε πως «νομίζω ότι όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν ήταν δυνατόν να προσκληθεί ο κ. Ράμα σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία. Όταν λέμε ότι ο ευρωπαϊκός δρόμος της Αλβανίας περνά από τον στοιχειώδη σεβασμό των ευρωπαϊκών κανόνων και των κανόνων δικαίου το εννοούμε. Σε κάθε περίπτωση προεκλήθη ο πρόεδρος της Αλβανίας ο οποίος και δεν θα παραβρεθεί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Το βίντεο που θεραπεύει τους ΑΙ Γκόλντμπεργκ, Ντε Νίρο και Ρόμπερτς και η συνομιλία με τον Ρούζβελτ
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιστράτευσε ξανά την τεχνητή νοημοσύνη, αυτή τη φορά για να σατιρίσει τους επικριτές του, ενώ λίγες ώρες αργότερα συνομίλησε με το ψηφιακό ολόγραμμα του Θεόδωρου Ρούζβελτ
Ο Ντόναλντ Τραμπ γιατρός με τη χρήση ΑΙ
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ δεν θα δώσει το παρών στις τελετές κηδείας του πατέρα του, Αλί Χαμενεΐ, για λόγους ασφαλείας
«Μου είπαν ότι θέλει να βγει έξω - Θέλει να συναντήσει κόσμο - Όμως, οι υπηρεσίες ασφαλείας δεν του επιτρέπουν να έρθει», ανέφερε ο Ελάχι, εκπρόσωπος του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ και Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Δίκη για τη δολοφονία της Μαλτέζας δημοσιογράφου Ντάφνε Καρουάνα Γκαλιζία: Επιχειρηματίας έδωσε 150.000 ευρώ για «συμβόλαιο θανάτου»
Η δημοσιογράφος έφερε στο φως υποθέσεις διαφθοράς με την εμπλοκή υψηλόβαθμων αξιωματούχων και συμμετείχε στην τεράστια έρευνα για τα «Panama Papers» - Σε κουτί παπουτσιών κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της η βόμβα
Γιόργκεν Φένεκ