Κόσμος

Φρίκη! Έχουν το γιο τους σε πέτρινο κλουβί εδώ και 30 χρόνια – ΦΩΤΟ

Ένας άνδρας που ως έφηβος έδειξε σημάδια ψυχικής διαταραχής, έχει κλειστεί από τους γονείς του σε ένα κλουβί τα τελευταία 30 χρόνια.

Ο 46χρονος Dong Hai, βρίσκεται σε ένα πέτρινο κλουβί, 5τμ., στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού του. Εκεί τον έβαλαν οι γονείς του φοβούμενοι ότι θα πειράξει κάποιον.

Οι γονείς υποστηρίζουν ότι στο παρελθόν είχαν επισκεφτεί νοσοκομείο για να πάρουν ιατρική βοήθεια, αφού η κατάσταση της ψυχικής υγείας του μοναχογιού τους ήταν άσχημη, κάτι που τους προκαλούσε πάντα φόβο. Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δε μπορώ χωρίς χάπια» - Συγκλονίζει ο συγγραφέας του «Γόμορρα», Ρομπέρτο Σαβιάνο
«Όσοι με κατηγορούν ότι ρεζίλεψα την Νάπολη, θα έπρεπε να προβληματιστούν: αφού την ρεζίλεψα, για ποιο λόγο θέλουν να έρθουν να την επισκεφθούν απ' όλη την Ιταλία;»
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο