Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Φρίκη! Φιλότουρκοι αντάρτες βεβηλώνουν το άψυχο κορμί μαχήτριας των Κούρδων! [ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Φρίκη! Φιλότουρκοι αντάρτες βεβηλώνουν το άψυχο κορμί μαχήτριας των Κούρδων! [ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Οι φωτογραφίες προκαλούν τουλάχιστον αποτροπιασμό. Φιλοτούρκοι αντάρτες βεβηλώνουν την σορό μαχήτριας των Κούρδων, την αποκαλούν πόρνη και δείχνουν να το διασκεδάζουν αφάνταστα!

Οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου και δόθηκαν στην δημοσιότητα από το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ένας από αυτούς κομπάζει γιατί νίκησαν όπως λέει τα γουρούνια και ουρλιάζει λέγοντας: «Αυτή είναι μια από τις πόρνες σας που μας την στείλατε. Αυτή είναι μια από τις πόρνες σας κάτω από τις μπότες μας».

Την Τετάρτη ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ στην περιοχή, Τζέιμς Τζέφρι έκανε φοβερές αποκαλύψεις και μίλησε για εγκλήματα πολέμου. «Οι αμερικανικές δυνάμεις έχουν βρει αποδείξεις διάπραξης εγκλημάτων πολέμου από τους Τούρκους στη Συρία κατά την πρόσφατη στρατιωτική τους επιχείρηση εναντίον των Κούρδων», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχουμε εντοπίσει εκτενή αποδεικτικά στοιχεία εθνοκάθαρσης», από την Τουρκία, αλλά υπάρχουν αναφορές «πολλών περιστατικών που θεωρούμε ότι αποτελούν εγκλήματα πολέμου», τόνισε ο Τζέφρι σε ακρόασή του στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων, την Τετάρτη (23.10.2019).

Σημείωσε πως Αμερικανοί αξιωματούχοι εξετάζουν αυτές τις αναφορές και απαίτησαν μια εξήγηση από την τουρκική κυβέρνηση. Πρόσθεσε πως αξιωματούχοι των ΗΠΑ ερευνούν μια καταγγελία ότι οι τουρκικές δυνάμεις έκαναν χρήση φλεγόμενου λευκού φωσφόρου (!) στη στρατιωτική τους επιχείρηση.

Μάλιστα, ο ειδικός απεσταλμένος του ίδιου του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την τουρκική επίθεση εναντίον των Κούρδων “μια τραγική καταστροφή για τη βορειοανατολική Συρία”.

πηγή: DailyMail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις