Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Άρχισαν τα όργανα! Λε Πεν κατά Μακρόν – «Είναι αδύναμος! Πως να αντιμετωπίσει την ισλαμιστική τρομοκρατία;»

Άρχισαν τα όργανα! Λε Πεν κατά Μακρόν – «Είναι αδύναμος! Πως να αντιμετωπίσει την ισλαμιστική τρομοκρατία;»

– Η ακροδεξιά υποψήφια στις γαλλικές προεδρικές εκλογές Μαρίν Λε Πεν εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του κεντρώου αντιπάλου της Εμμανουέλ Μακρόν
– Τον αποκάλεσε «αδύναμο» να αντιμετωπίσει την ισλαμιστική τρομοκρατία
– «Ο Μακρόν δεν έχει σχέδιο να προστατεύσει τον γαλλικό λαό από τους ισλαμιστικούς κινδύνους»

 

Η Μαρίν Λε Πεν δεν σκοπεύει να περιμένει. Δεν θα αφήσει τον Εμανουέλ Μακρόν να πάρει ανάσα έως τις 7 Μαϊου. Θα τον χτυπάει όπου τον βρει. Το έκανε μέχρι χθες και το κάνει και σήμερα και μάλιστα ακόμα πιο έντονα.

Από το στρατηγείο της στο Ενίν Μπομόν η ακροδεξιά υποψήφια για την Προεδρία επιτέθηκε χωρίς έλεος στον Μακρόν αποκαλώντας τον αδύναμο μπροστά στην ισλαμιστική τρομοκρατία.

«Βγαίνω στους δρόμους για να συναντήσω τον γαλλικό λαό. Για να τους επιστήσω την προσοχή σε σημαντικά ζητήματα συμπεριλαμβανομένης της ισλαμιστικής τρομοκρατίας απέναντι στην οποία μπορούμε να πούμε ότι ο κ. Μακρον είναι αδύναμος», είπε η Λε Πεν μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους.

Και συνέχισε: «Ο κ. Μακρόν δεν έχει σχέδιο για να προστατεύσει τους Γάλλους από τον ισλαμιστικό κίνδυνο», προσθέτοντας ότι το διακύβευμα του δεύτερου γύρου με τον Μακρόν είναι ένα δημοψήφισμα για την ανεξέλεγκτη παγκοσμιοποίηση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε