Κόσμος

Γαλλία: Σεκιουριτάς ξυλοκοπεί γυναίκα που έκλεψε ποτά από σούπερ μάρκετ – Συγκλονίζει η στιγμή της άγριας επίθεσης

«Άσε με, άσε με» ακούγεται να φωνάζει η γυναίκα

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο που έχει καταγράψει καρέ – καρέ την άγρια επίθεση που δέχθηκε μία γυναίκα από έναν σεκιουριτά σε σούπερ μάρκετ της Γαλλίας. 

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (25.03.25) σε σούπερ μάρκετ στην πόλη Ιβελίν, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι, με τον σεκιουριτά να χτυπά τη γυναίκα, η οποία είχε κλέψει ποτά.

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν τον υπάλληλο ασφαλείας του σούπερ μάρκετ να γρονθοκοπεί τη γυναίκα στο πρόσωπο και την πιάνει από το λαιμό, πριν τη σπρώξει με δύναμη, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

«Άσε με, άσε με» ακούγεται να φωνάζει η γυναίκα, ενώ ο σεκιουριτάς απαιτεί να του δώσει την τσάντα της.

Κάποια στιγμή η γυναίκα, μάλιστα, εμφανίζεται να χτυπάει τον υπάλληλο ασφαλείας που τη ρωτάει «γιατί με χτυπάς;».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η γυναίκα είχε κλέψει μπουκάλια με αλκοόλ και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.

 

Ο σεκιουριτάς «πλήρωσε» τη συμπεριφορά του με απόλυση, κατηγορούμενος για χρήση «απαράδεκτης βίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η λαμπερή τελετή για τα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου στο Κάιρο - Εντυπωσιακό σόου με drone και πυροτεχνήματα
Περίπου 80 επίσημες αντιπροσωπείες παραβρέθηκαν στην τελετή, από τις οποίες «40 είχαν επικεφαλής βασιλείς, πρίγκιπες, αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων»
REUTERS
8
Στη φυλακή 38χρονη για την «κλοπή του αιώνα» στο Λούβρο - Ήταν ο «δορυφόρος» της ληστρικής επιδρομής
Ένας Αλγερινός και ένας οδηγός ταξί, οι οποίοι είχαν ήδη συλληφθεί θεωρείται ότι είναι οι δύο που διέρρηξαν την γκαλερί «Apollon», αφαιρώντας σπάνια αντικείμενα αξίας άνω των 86 εκατομμυρίων ευρώ
Κόσμος στη γυάλινη Πυραμίδα του μουσείου του Λούβρου