Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Game of Thrones: Το νέο teaser της 8ης σεζόν – video

Game Of Thrones

Μπορεί… «χειμώνας να έρχεται» την… Άνοιξη (σ.σ. Απρίλιο του 2019 θα δούμε την 8η και τελευταία σεζόν) αλλά το πρώτο επίσημο teaser trailer του Game of Thrones είναι εδώ.

«Ανέβηκε» στο YouTube χθες (06.12.2018) και σε λιγότερο από 24 ώρες, «μετρά» περισσότερα από 3,7 εκατ. (!) views. Και όχι άδικα, αφού δίνει ένα πρώτο… τυράκι του τι πρόκειται να δούμε στην 8η και τελευταία σεζόν του Game Of Thrones, την τελική μεγάλη μάχη ανάμεσα στο Βορρά και το Νότο!

Το τρέιλερ για τη δημοφιλή σειρά του HBO, έκανε ντεμπούτο στην έκθεση Comic Con Experience, προϊδεάζει για σκοτεινές μάχες. Από τη μια, λυσσομανά ο κρύος άνεμος, σε ένα παγωμένο τοπίο, το οποίο αποκαλύπτεται ότι είναι ο τρισδιάστατος «χάρτης» του Westeros. Ο παγωμένος άνεμος περνά από ένα άγαλμα του λύκου κι ένα δράκου, τα οποία καλύπτονται από πάγο. Στη συνέχεια, ο άνεμος χτυπά το άγαλμα ενός δράκου Ταργκάρυεν, το οποίο επίσης παγώνει.

Από την άλλη, έρχονται οι φλόγες που ξεσπούν στην άλλη πλευρά του Westeros και κινούνται γρήγορα προς τα βόρεια, καθώς ο πάγος κινείται προς τα νότια, μετατρέποντας το λιοντάρι των Λάνιστερ σε παρανάλωμα πυρός.

Στο τέλος, οι δύο δυνάμεις συναντώνται σε ένα εκρηκτικό οπτικό νεύμα στη μάχη πάγου εναντίον φωτιάς που υπόσχεται να κυριαρχήσει στο επερχόμενο κύκνειο άσμα της δημοφιλούς σειράς.

Δείτε το πρώτο επίσημο teaser trailer του Game of Thrones

Ο νέος κύκλος της σειράς, η 8η και τελευταία σεζόν, θα αρχίσει να προβάλλεται τον Απρίλιο του 2019.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις