Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Γερμανία: 39χρονη τρυπούσε τα προφυλακτικά του συντρόφου της – Κρίθηκε ένοχη για σεξουαλική επίθεση

Γερμανία: 39χρονη τρυπούσε τα προφυλακτικά του συντρόφου της – Κρίθηκε ένοχη για σεξουαλική επίθεση

Ένοχη για σεξουαλική επίθεση κρίθηκε μια 39χρονη στην Γερμανία, αφού τρυπούσε τα προφυλακτικά του συντρόφου της σε μια προσπάθεια να μείνει έγκυος. Η ποινή που της επιβλήθηκε από το δικαστήριο ήταν φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή.

Η 39χρονη από την Γερμανία, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, είχε περιστασιακές σεξουαλικές επαφές μ’ έναν άνδρα και προκαλούσε σκόπιμα βλάβες στα προφυλακτικά που χρησιμοποιούσε. Η εν λόγω υπόθεση μάλιστα εκτιμάται ότι θα μείνει στη νομική ιστορία, σύμφωνα με την δικαστή που έβγαλε την απόφαση.

Πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας «Bild» αναφέρουν ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε διαδικτυακά στις αρχές του 2021 και ξεκίνησε μια περιστασιακή, σεξουαλική σχέση. Η ίδια ανέπτυξε βαθύτερα συναισθήματα για τον σύντροφό της, 42 ετών, αλλά ήξερε ότι δεν ήθελε να είναι σε μια αφοσιωμένη σχέση. Η 39χρονη άνοιξε κρυφά τρύπες στο πακέτο με τα προφυλακτικά με την ελπίδα να μείνει έγκυος, αλλά λέγεται ότι δεν τα κατάφερε. Παρόλα αυτά, αργότερα έστειλε στον άνδρα ένα μήνυμα WhatsApp λέγοντας του ότι πίστευε ότι ήταν έγκυος και του είπε τι είχε κάνει. Ακολούθως, ο 42χρονος υπέβαλε μήνυση εναντίον της.

Οι δικαστικές Αρχές αφού ερεύνησαν εάν το έγκλημα συνιστούσε βιασμό, αποφάσισαν ότι η κατηγορία για σεξουαλική επίθεση ήταν η κατάλληλη. Η 39χρονη κρίθηκε ένοχη για έγκλημα που είναι γνωστό και ως «stealthing», δηλαδή όταν κάποιος αφαιρεί προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης εν αγνοία του συντρόφου του, και η ποινή που την επιβλήθηκε ήταν φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις