Κόσμος

Γερμανία: Ιορδανός οδηγός ταξί καταδίωξε και τραυμάτισε γυναίκες στην Κολωνία

Τον τρόμο σκόρπισε ένας Ιορδανός, οδηγός ταξί στην Κολωνία της Γερμανίας. Ο 44χρονος χτύπησε εσκεμμένα με το αυτοκίνητό του «πολλές» γυναίκες στην παλιά πόλη και στην περιοχή κοντά στον Ρήνο.

Κάποιες από τις γυναίκες που καταδίωξε και χτύπησε με το ταξί του ο 44χρονος Ιορδανός στην Κολωνία της Γερμανίας έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως μετέδωσε η BILD, ο οδηγός μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στην περιοχή και οδήγησε το ταξί του, ένα Volkswagen Passat, κατευθείαν πάνω σε δύο γυναίκες, ηλικίας 22 και 23 ετών.

Κατόπιν οδήγησε προς τις όχθες του Ρήνου και προσπάθησε να χτυπήσει ακόμη τρεις γυναίκες, η μία εκ των οποίων κατάφερε να τον αποφύγει.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο 44χρονος στόχευε αποκλειστικά γυναίκες και μάλιστα επιτάχυνε πριν από τη σύγκρουση.

Τον οδηγό ακινητοποίησε τελικά ένας σερβιτόρος σε παρακείμενη μπιραρία, ο οποίος καταδίωξε με τα πόδια το ταξί, θέτοντας και τον εαυτό του σε κίνδυνο, καθώς ο οδηγός επιχείρησε να τον χτυπήσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Όπως έγινε κατόπιν γνωστό, το ίδιο ταξί είχε νωρίτερα χτυπήσει και τραυματίσει σοβαρά μία γυναίκα στο Έσεν.

Ερευνάται από τις αρχές εάν επρόκειτο και για τον ίδιο οδηγό.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν κοκαΐνη και κάνναβη και η αστυνομία θεώρησε τον άνδρα ύποπτο για χρήση κοκαΐνης, ενώ το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου τον παρέπεμψε σε ψυχιατρική κλινική.

Τα κίνητρά του παραμένουν ασαφή.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι Αυστριακές αρχές απέτρεψαν ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση σε σιδηροδρομικό σταθμό της Βιέννης - Συνελήφθη 14χρονος τουρκικής καταγωγής
Ο 14χρονος συνελήφθη με εντολή της Εισαγγελίας της Βιέννης, ως ύποπτος για συμμετοχή σε τρομοκρατική ομάδα ή εγκληματική οργάνωση
Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Βιέννης
Σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης σε Γαλλικό καθολικό σχολείο οδηγεί στην έκτη πρόταση μομφής κατά Μπαϊρού
Το Notre Dame de Bétharram, στο οποίο φοίτησαν κάποια από τα παιδιά του Μπαϊρού, βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για βίαιες σωματικές τιμωρίες για σωφρονισμό και σεξουαλικές επιθέσεις
Ο Φρανσουά Μπαϊρού
Ο Μπόρις Τζόνσον «στο μυαλό» του Ντόναλντ Τραμπ: Λέει ανακρίβειες για να σοκάρει την Ευρώπη
Aφού «δικαιολόγησε» τον Τραμπ ζητώντας από τους Ευρωπαίους να τον βοηθήσουν για να τερματίσει τον πόλεμο, ο Τζόνσον άρχισε να «αποδομεί» ένα προς ένα τα επιχειρήματα του Αμερικανού προέδρου.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον