Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Για τα… μάτια ενός λαγού έριξαν κατά αστυνομικού διευθυντή

Για τα… μάτια ενός λαγού έριξαν κατά αστυνομικού διευθυντή

Για έναν λαγό κυνηγοί έπιασαν τα τουφέκια, εναντίον του αστυνομικού διευθυντή Πάφου Νίκου Πενταρά που κυνηγούσε με τον γιο του και έναν ακόμη αξιωματικό στη θέση Ακάμας της Κύπρου.

Τον ίδιο λαγό είχε βάλει στο στόχαστρο και άλλη παρέα κυνηγών «ανταγωνιστών». Όλα άρχισαν όταν οι κυνηγετικοί σκύλοι της άλλης παρέας κυνηγών, ψάχνοντας τα ίχνη λαγού διασταυρώθηκαν με τους σκύλους της παρέας του αστυνομικού διευθυντή, οι οποίοι είχαν επίσης εντοπίσει τα χνάρια του ίδιου λαγού.

Τους έμπλεξαν οι σκύλοι τους

Ακολούθησε λογομαχία για το ποια παρέα βρέθηκε πρώτη στην περιοχή και άρα είχε δικαίωμα να κυνηγήσει εκεί και κουβέντα στην κουβέντα τα πνεύματα οξύνθηκαν. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου ανέφερε μάλιστα σε δηλώσεις του στην Offsite ότι: «συγκεκριμένο πρόσωπο έριξε πυροβολισμό στον αέρα για να μας εκφοβίσει, ενώ προέβη και σε άσεμνη χειρονομία».

Χωρίς άδεια ο 47χρονος οπλοφόρος

Οι τρεις αντίπαλοι κυνηγοί όμως έμπλεξαν στη συνέχεια αφού όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους το βράδυ της περασμένης Πέμπτης αναζητήθηκαν και άρχισαν οι προσαγωγές. Η αστυνομία μάλιστα συνέλαβε τον 47χρονο που φέρεται να ήταν το πρόσωπο που πυροβόλησε στον αέρα και οδηγούσε το όχημα στο οποίο επιβιβάστηκαν και οι άλλοι δύο. Ο 47χρονος αρνήθηκε ανάμειξη στην υπόθεση, απέκρυψε στοιχεία του όπλου από το οποίο ρίχθηκε ο πυροβολισμός και το κυριότερο: δεν κατέχει άδεια κυνηγού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις