Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιούχαρε τον Τραμπ όλο το γήπεδο! Video

Γιούχαρε τον Τραμπ όλο το γήπεδο! Video
Φωτογραφία: Twitter @MostlyCorrectGy

Μόνο… θερμή δεν ήταν η υποδοχή που επιφύλασσαν στον Ντόναλντ Τραμπ, οι θεατές σε αγώνα μπέιζμπολ, στην Ουάσινγκτον!

Οι θεατές άρχισαν να γιουχάρουν, όταν η εικόνα του Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε στην γιγαντοοθόνη του γηπέδου. Στη συνέχεια, στην οθόνη προβλήθηκε η εικόνα στρατιωτών που βρίσκονταν μεταξύ και θεατών και οι αποδοκιμασίες σταμάτησαν, όμως αμέσως μετά οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα «Κλείστε τον μέσα!» απευθυνόμενοι στον Τραμπ.
Το σύνθημα αυτό χρησιμοποιούσε συχνά ο Ρεπουμπλικάνος στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις αναφερόμενος στη Χίλαρι Κλίντον, την αντίπαλη του από το Δημοκρατικό κόμμα στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Αρχικά, ο Τραμπ έσπευσε να… ποζάρει, όταν αντιλήφθηκε ότι “πρωταγωνιστούσε” στη γιγαντοοθόνη, σύντομα όμως του… κόπηκε το χαμόγελο, όταν αντιλήφθηκε ότι όλο το γήπεδο τον γιούχαρε!

Ο Αμερικανός πρόεδρος είναι στόχος μιας κοινοβουλευτικής έρευνας που έχει στόχο την παραπομπή του. Οι Δημοκρατικοί κοινοβουλευτικοί θέλουν να αποδείξουν ότι άσκησε πίεση στην Ουκρανία για να λάβει πληροφορίες που θα έθεταν σε δύσκολη θέση τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις