Κόσμος

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και τα ισόβια «πρωταγωνιστούν» στα βρετανικά ΜΜΕ

Θέμα και στα βρετανικά ΜΜΕ έγινε η απόφαση του δικαστηρίου για ισόβια κάθειρξη και τη φυλάκιση 11 ετών και 6 μηνών στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, με την DailyMail να μεταδίδει την είδηση, αφού παρακολουθεί στενά την υπόθεση εξ αρχής, διότι η Καρολάιν είχε βρετανική καταγωγή.

«Ο Έλληνας πιλότος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της Βρετανίδας συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, και τη δολοφονία του σκύλου τους πριν επινοήσει τη ληστεία για συγκάλυψη των πράξεών του» είναι ο τίτλος της DailyMail για την υπόθεση των Γλυκών Νερών που συγκλόνισε τόσο την Ελλάδα όσο και τη Βρετανία.

«Ένας Έλληνας πιλότος ελικοπτέρου κρίθηκε σήμερα ένοχος για τον εκ προμελέτης φόνο της νεαρής Βρετανίδας συζύγου του και μετά από αυτό επινόησε ένα περίτεχνο τέχνασμα ότι είχε διαπραχθεί κατά τη διάρκεια μιας αποτυχημένης διάρρηξης», σημειώνει η DailyMail.

Το βρετανικό μέσο προσθέτει ότι «μετά από μια δίκη έξι ημερών, μια επιτροπή τριών δικαστών και τεσσάρων ενόρκων διαπίστωσε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, 33 ετών, έπνιξε την Καρολάιν Κράουτς, 19 ετών, μέχρι θανάτου και είχε σχεδιάσει το έγκλημα τις προηγούμενες ώρες. Ο Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ένοχος επίσης για τη δολοφονία του σκύλου της οικογένειας, Ρόξυ, την οποία κρέμασε από ένα πανό του οικογενειακού σπιτιού ως μέρος μιας προσπάθειας δημιουργίας ψευδούς σκηνής εγκλήματος».

dailymail babis glikanera

Η DailyMail εξιστορεί όλα όσα συνέβησαν στη δίκη και υπενθυμίζει το ειδεχθές, όπως το χαρακτήρισε η εισαγγελέας, έγκλημα του 33χρονου πιλότου. Υπενθυμίζεται ότι το βρετανικό μέσο είχε πάρει και συνέντευξη από τον πατέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, Ντέιβιντς Κράουτς.

The Sun: «Σατανικός» δολοφόνος – Καταδικάστηκε ο σύζυγος της Καρολάιν Κράουτς

Η Sun αναφέρεται στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ως «evil killer» (μτφ. «σατανικός δολοφόνος), μεταδίδοντας την είδηση για τα ισόβια και 11 χρόνια και 6 μήνες που καταδικάστηκε ο πιλότος. 

sun babis glikanera

Στην εφημερίδα Sun είχε μιλήσει ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «θα έσπαγα το κεφάλι του και θα δεχόμουν τις συνέπειες». Ακόμη, σχολιάζοντας τη στιγμή της απόφασης του δικαστηρίου, αναφέρεται στον 33χρονο πιλότο ως «άκαρδο», για το γεγονός ότι διέπραξε το συγκεκριμένο έγκλημα και άκουσε το πόρισμα ανέκφραστος.

Αναφορές και από τα υπόλοιπα βρετανικά ΜΜΕ

Τόσο ο Guardian όσο και το Sky News μεταδίδουν την είδηση, μαζί με τα υπόλοιπα βρετανικά ΜΜΕ, και κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στη «βρετανίδα Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της».

guardian babis glikanera

 

skynews babis glikanera

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρωσία: Το Κρεμλίνο διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει «τίποτα νέο» σχετικά με ένα ενδεχόμενο ειρηνευτικό σχέδιο για την Ουκρανία
Παρά τις συνεχιζόμενες επαφές με την Ουάσινγκτον, η Μόσχα υποστηρίζει ότι δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος από τη σύνοδο του Αυγούστου μεταξύ Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πρέσκοφ
ΗΠΑ: Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της 9χρονης Μέλοντι – Η μητέρα αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές
Ξεκίνησαν μαζί για ένα οδικό ταξίδι, όμως η μητέρα επέστρεψε χωρίς το παιδί και παραμένει σιωπηλή εδώ και πάνω από έναν μήνα, ενώ το FBI προσπαθεί να ανασυνθέσει τις κρίσιμες ώρες του ταξιδιού
Στιγμιότυπο από βίντεο παρακολούθησης που δείχνει τη Μέλοντι και τη μητέρα της στις ΗΠΑ
Οι ΗΠΑ πιέζουν την Ουκρανία να αποδεχθεί σχέδιο που προβλέπει εδαφικές παραχωρήσεις για την λήξη του πολέμου
Oι Ηνωμένες Πολιτείες φέρονται να ενημέρωσαν τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι ότι ένα πιθανό πλαίσιο ειρήνης θα απαιτούσε από την Ουκρανία να παραχωρήσει εδάφη και να περιορίσει μέρος της στρατιωτικής της ισχύος
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 15