Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Go Vegan! Με μπικίνι μαρουλιού στους δρόμους της Αβάνας! [pics, vid]

Go Vegan! Με μπικίνι μαρουλιού στους δρόμους της Αβάνας! [pics, vid]

Φορώντας μπικίνι στολισμένα με φύλλα μαρουλιού, καλλίγραμμες νεαρές βγήκαν χθες στους κεντρικούς δρόμους της Αβάνας για να ενθαρρύνουν ντόπιους και επισκέπτες να γίνουν χορτοφάγοι.

Τα μοντέλα που συμμετείχαν στην εκστρατεία μιας αμερικανικής οργάνωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων περπάτησαν και πόζαραν για φωτογραφίες στη διάσημη οδό Ομπίσπο της Αβάνας, δίνοντας στους περαστικούς συμβουλές για το πώς να σώσουν τα ζώα, να είναι υγιείς και να προστατεύουν το περιβάλλον με το να γίνουν χορτοφάγοι. Παράλληλα, μοίρασαν συνταγές με τις χορτοφαγικές εκδοχές παραδοσιακών κουβανέζικων πιάτων.

«Είμαστε εδώ για να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους να συμπονούν τα ζώα, να μην καταναλώνουν κρέας και να επιλέξουν μια χορτοφαγική διατροφή», δήλωσε η Κιάρα Μπένακ, ένα από τα μοντέλα που συμμετείχε στην εκστρατεία της οργάνωσης PETA.

Είναι η πρώτη φορά που η PETA πηγαίνει στην Κούβα για να προωθήσει τη χορτοφαγική διαστροφή μετά τη χαλάρωση των περιορισμών στα ταξίδια μεταξύ των ΗΠΑ και της Κούβας.

Παρόλο που οι Κουβανοί δεν τρώνε πολύ κρέας λόγω της υψηλής τιμής του, η πρωτοβουλία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους κατοίκους της Αβάνας, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ενημερωθούν, αλλά και να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τα μοντέλα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε