Κόσμος

Η Αργεντινή προειδοποιεί για συμπεριφορές διακρίσεων κατά των μεταναστών

Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες προειδοποίησε σήμερα τις πλούσιες χώρες να μην μετατρέψουν τους μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους λόγω της οικονομικής κρίσης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Η Λατινική Αμερική είναι πολύ ανήσυχη για τις συμπεριφορές διάκρισης με τις οποίες ορισμένες χώρες ιδιαίτερα οι πιο ανεπτυγμένες αντιμετωπίζουν τους μετανάστες”, δήλωσε η κ. Φερνάντες, που συμμετέχει στην σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής στην Μαδρίτη.

Η πρόεδρος της Αργεντινής πρόσθεσε ακόμη ότι τέτοιες χώρες έχουν νόμους που διατηρούν τις διακρίσεις, υπογραμμίζοντας ότι σε καιρούς κρίσεων οι άνθρωποι αναζητούν κάποιον για να τον κατηγορήσουν.

“Όμως οι μετανάστες κάνουν δουλειές που οι πολίτες αυτών των χωρών συνήθως δεν θέλουν να κάνουν”, ανέφερε ακόμη η Κριστίνα Φερνάντες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παιδοκτονία στη Γαλλία: 5χρονη βρέθηκε νεκρή στο Μπλουά – Τη σκότωσε ο πατέρας της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει
Οι γονείς είχαν χωρίσει και το παιδί ήταν το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα του - Η μητέρα ενημερώθηκε από το σχολείο ότι το κοριτσάκι δεν πήγε και κάλεσε τις Αρχές
Αστυνομικός στη Γαλλία
Άσκηση «Θαλασσόλυκος»: Η Τουρκία βγάζει 100 πλοία και 50 αεροπλάνα σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα
Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΑΜ, «στόχος είναι να αξιολογηθεί η ετοιμότητα για την υπεράσπιση και την άμυνα της «Γαλάζιας Πατρίδας» έναντι των υφιστάμενων «κινδύνων ασφαλείας» στη Μαύρη Θάλασσα και στη Μεσόγειο»
Τουρκική φρεγάτα
Η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη για πρώτη φορά στη Βρετανία μετά τη μετακόμισή της – Σε παμπ με την Έλεν Ντε Τζένερις
Ανεπιθύμητη η Μέγκαν στους κοσμικούς κύκλους στα Cotswolds, όπου φαίνεται να μένουν με το πρίγκιπα Χάρι και τα δυο τους παιδιά - Ούτε το όνομά της δεν θέλουν να ακούν
Μέγκαν Μαρκλ