Κόσμος

Η Αργεντινή προειδοποιεί για συμπεριφορές διακρίσεων κατά των μεταναστών

Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες προειδοποίησε σήμερα τις πλούσιες χώρες να μην μετατρέψουν τους μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους λόγω της οικονομικής κρίσης.

“Η Λατινική Αμερική είναι πολύ ανήσυχη για τις συμπεριφορές διάκρισης με τις οποίες ορισμένες χώρες ιδιαίτερα οι πιο ανεπτυγμένες αντιμετωπίζουν τους μετανάστες”, δήλωσε η κ. Φερνάντες, που συμμετέχει στην σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής στην Μαδρίτη.

Η πρόεδρος της Αργεντινής πρόσθεσε ακόμη ότι τέτοιες χώρες έχουν νόμους που διατηρούν τις διακρίσεις, υπογραμμίζοντας ότι σε καιρούς κρίσεων οι άνθρωποι αναζητούν κάποιον για να τον κατηγορήσουν.

“Όμως οι μετανάστες κάνουν δουλειές που οι πολίτες αυτών των χωρών συνήθως δεν θέλουν να κάνουν”, ανέφερε ακόμη η Κριστίνα Φερνάντες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Τουρκία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος του Νετανιάχου και ακόμη 36 Ισραηλινών υπουργών και αξιωματούχων
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελίες που κατατέθηκαν στα δικαστήρια της Κωνσταντινούπολης, για τις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις που «έχουν συστηματικά στοχεύσει αμάχους και υποδομές στη Γάζα»
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου