Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης διαψεύδει Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: «Δεν υπήρξε σύγκρουση ή τραυματισμοί»

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης διαψεύδει Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: «Δεν  υπήρξε σύγκρουση ή τραυματισμοί»

Διαψεύδει η αστυνομία της Νέας Υόρκης για καταστροφική καταδίωξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από παπαράτσι.

Σε επίσημη τοποθέτηση η αστυνομία της Νέας Υόρκης αναφέρει ότι δεν υπήρξαν σύγκρουσεις, τραυματισμοί ή συλλήψεις από την καταδίωξη που αναφέρθηκε.

Η δήλωση του NYPD ήταν… «Η αστυνομία της Νέας Υόρκης βοήθησε την ιδιωτική ομάδα ασφαλείας που προστάτευε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. Υπήρχαν πολυάριθμοι φωτογράφοι που έκαναν τη μεταφορά τους δύσκολη.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έφτασαν στον προορισμό τους και δεν αναφέρθηκαν σύγκρουση, προσαγωγές, τραυματισμοί ή συλλήψεις σχετικά».

Το συμβάν διαδραματίστηκε όταν η Μέγκαν και ο Χάρι αποχώρησαν από μια τελετή απονομής βραβείων, χθες βράδυ στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six όταν οι τρεις τους αποχώρησαν από την εκδήλωση τους ακολούθησαν 12 παπαράτσι και στη συνέχεια 4 από αυτούς άρχισαν να τους κυνηγούν, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ασφάλειας να κάνουν ο,τι μπορούν για να τους χάσουν.

«Αυτή η αδυσώπητη καταδίωξη, που κράτησε πάνω από δύο ώρες, κατέληξε σε πολλές παρ’ ολίγον συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στον δρόμο, με πεζούς και με δύο αστυνομικούς της Νέας Υόρκης» ανέφερε ο εκπρόσωπος στην ανακοίνωσή του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις