Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η κακοκαιρία “δοκιμάζει” την Ισπανία – Δυο νεκροί από πλημμύρες [pics,vids]

Η κακοκαιρία “δοκιμάζει” την Ισπανία – Δυο νεκροί από πλημμύρες [pics,vids]

Μια νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε υπόγειο ενώ ένας άνδρας εγκλωβίστηκε στο αμάξι του, το οποίο είχε καλυφθεί από νερά. Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για νέες βροχοπτώσεις.

Μαύρη μέρα ήταν η Κυριακή για την Ισπανία, καθώς οι καταρρακτώδεις βροχές στην Κόστα Ντελ Σολ προκάλεσαν πλημμύρες που στοίχησαν τη ζωή σε δυο ανθρώπους.

Το πρώτο θύμα είναι μια 26χρονη από την Ρουμανία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο υπόγειο ενός στριπτιτζάδικου στην περιοχή Estepona. Οι διασώστες προσπάθησαν να την απεγκλωβίσουν προτού πλημμυρίσει το υπόγειο, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Ο δεύτερος άνθρωπος που έχασε τη ζωή του είναι ένας υπάλληλος εταιρείας ηλεκτροδότησης. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε καλυφθεί από νερό, κοντά στο Γιβραλτάρ, στην περιοχή Λα Λίνεα ντε λα Κονσεπσιόν.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για νέες βροχοπτώσεις στην περιοχή για την οποία μόνο χθες η υπηρεσία εκτάκτων αναγκών δέχτηκε περισσότερες από 1.000 κλήσεις. Μάλιστα, για προληπτικούς λόγους τα σχολεία παρέμειναν κλειστά σε πέντε κοινότητες.

 

Οι Αρχές ανέφεραν ότι κατάφεραν να διασώσουν τουλάχιστον 83 ανθρώπους καθώς και πολλά κατοικίδια.

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε