Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Καλύμνια Λέτα Καλογρίδη γράφει το σενάριο για την Κλεοπάτρα με την Gal Gadot

Γκαλ Γκαντότ

Η Γκαλ Γκαντότ θα παίξει την Κλεοπάτρα και μάλιστα θα την σκηνοθετήσει η Πάτι Τζένκινς που έχει σκηνοθετήσει την επική «Wonder Woman».

«Μου αρέσει να ξεκινώ νέα ταξίδια» είπε η Γκαντότ. «Λατρεύω τον ενθουσιασμό των νέων πρότζεκτ, τη συγκίνηση του να ζωντανεύω νέες ιστορίες. Η Κλεοπάτρα είναι μια ιστορία που ήθελα να αφηγηθώ εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορώ να είμαι πιο ευγνώμων για αυτήν την ομάδα» τόνισε η Ισραηλινή ηθοποιός.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love embarking on new journeys, I love the excitement of new projects, the thrill of bringing new stories to life. Cleopatra is a story I wanted to tell for a very long time. Can’t be more excited and grateful about this A team !! @paramountpics #PattyJenkins @jaronvarsano #LaetaKalogridis @pilotwavemotionpictures @atlasentertainment

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gal Gadot (@gal_gadot) στις

Το σενάριο θα υπογράφει η ελληνικής καταγωγής Λέτα Καλογρίδη, η οποία έχει γράψει το σενάριο των ταινιών «Αλέξανδρος», «Το Νησί των Καταραμένων», Lara Croft: Tomb Raider και «Αλίτα: Ο Άγγελος της Μάχης». Θα είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός της κινηματογραφικής μεταφοράς της επικής ιστορίας για την Paramount Pictures. Η Καλογρίδη είναι με καταγωγή από την Κάλυμνο. Οι παππούδες της μετανάστευσαν στις ΗΠΑ από την Κάλυμνο στις αρχές του 20ου αιώνα.

Την τελευταία φορά που η ιστορία της Κλεοπάτρας έγινε ταινία ήταν στο κλασικό φιλμ του 1963 με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στον ρόλο της θρυλικής βασίλισσας.

Η ταινία «Wonder Woman 1984», συνέχεια του «Wonder Woman» του 2017, είναι έτοιμη για προβολή σε κινηματογραφικές αίθουσες αυτόν τον χειμώνα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις