Κόσμος

Η Κάθριν Χέιγκλ μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στο “Grey’s Anatomy”

Η Κάθριν Χέιγκλ δεν είναι σίγουρη αν θα επέστρεφε ξανά στον ρόλο της δρ. Izzie Stevens, στο "Grey’s Anatomy".

Η 40χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της στο ET παραδέχθηκε ότι μία απόφαση να επαναλάβει τον χαρακτήρα που υποδύθηκε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Grey’s Anatomy” ακόμη και στην τελευταία σεζόν θα ήταν “δύσκολη” .

Η Κάθριν Χέιγκλ αποχώρησε από τη σειρά το 2010 στον έκτο κύκλο της.

“Δεν έχω [σκεφτεί την Izzie] εδώ και χρόνια. Δεν γνωρίζω. Δεν ξέρω αν θα ήθελα ή όχι” είπε. “Σχεδόν αισθάνομαι ότι αυτό θα ήταν κάπως αποπροσανατολιστικό ξανά, για παράδειγμα, έχουν κάνει τόσα στη σειρά εδώ και επτά χρόνια από τότε που έφυγα …” ανέφερε η ηθοποιός.

Αισθάνομαι πως έφυγα και θα λάβω το ερώτημα “γιατί είσαι εδώ;” πρόσθεσε.

Η ηθοποιός σημείωσε ότι δεν γνωρίζει ποια θέλει να είναι η τύχη της Σαμάνθα Γουίλερ, του ρόλου που ερμηνεύει στην τηλεοπτική σειρά “Suits” αντικαθιστώντας τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία αποχώρησε για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, όπως δεν ήθελε να ξέρει ποια θα ήταν η μοίρα του χαρακτήρα που υποδυόταν στο “Grey’s Anatomy”.

“Δεν έχω ακόμη σκεφτεί”, δήλωσε η Χέιγκλ, η οποία ήταν θαυμάστρια της αμερικανικής σειράς προτού ενταχθεί στο καστ. “Ξέρεις, αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι οι άλλοι χαρακτήρες. Τι θα γίνει με τους αγαπημένους μου χαρακτήρες; Τι θα συμβεί με τη Ντόνα (Sarah Rafferty) και τον Χάρβεϊ (Gabriel Macht); Τι θα συμβεί με τον Λιούις (Rick Hoffman) και τη Σίλα (Rachel Harris) και το μωρό; Αυτό είναι που σκέφτομαι” ανέφερε.

Η Κάθριν Χέιγκλ τόνισε ότι τώρα που πλησιάζει το τέλος της σειράς θα της λείψει πολύ το ταξίδι που λέγεται “Suits”.

“Θα μου λείψει επειδή δεν θα είμαι κομμάτι του σίριαλ, αλλά και επειδή δεν θα είμαι σε θέση να το παρακολουθώ και εγώ” είπε. “Προφανώς η συμμετοχή μου σε αυτό έχει αλλάξει τον τρόπο που παρακολουθώ τη σειρά, επειδή απλά καταλαβαίνω ακόμη και τον χώρο, στον οποίο γίνονται τα γυρίσματα” διευκρίνισε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι ανοιχτή σε προτάσεις για να συμμετάσχει στη σειρά “Pearson” επερχόμενο spinoff του “Suits” με πρωταγωνίστρια τη Τζίνα Τόρες ως Jessica Pearson.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τι είναι οι «Μπλε Δράκοι» που τρομάζουν τους κολυμβητές – Το εντυπωσιακό αλλά επικίνδυνο θαλάσσιο πλάσμα
Σπάνιοι, εντυπωσιακοί και επικίνδυνοι: οι «Μπλε Δράκοι» έχουν προκαλέσει συναγερμό σε παραλίες της Μεσογείου, καθώς το τσίμπημά τους μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρο
Μπλε δράκοι
Ο Τραμπ βλέπει τον εαυτό του ως Νίξον απέναντι στον Χρουστσόφ: «Αδύνατο να κερδίσεις πόλεμο χωρίς επίθεση στη χώρα – εισβολέα»
Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε φωτογραφία – σύγκριση με το ιστορικό «Kitchen Debate» του 1959 και επανέλαβε ότι αν ήταν στον Λευκό Οίκο ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντίμιρ Πούτιν 1
Ισραήλ: Εντολή Νετανιάχου για διαπραγματεύσεις απελευθέρωσης των ομήρων και κατάπαυση πυρός
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δήλωσε ότι έδωσε το «πράσινο φως» για συνομιλίες με στόχο μια συμφωνία για τους ομήρους και μια κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, χωρίς ωστόσο να στείλει αντιπροσωπεία στο Κατάρ ή στην Αίγυπτο
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Πυρκαγιές στην Ευρώπη: Ρεκόρ με περισσότερα από 10 εκατομμύρια στρέμματα καμένα το 2025
Οι δασικές πυρκαγιές έχουν ήδη καταστρέψει μια έκταση ίση με την Κορσική, ξεπερνώντας μέσα σε οκτώ μήνες το προηγούμενο ρεκόρ του 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία του ευρωπαϊκού συστήματος EFFIS
Πυρκαγιά στην Πορτογαλία
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν απαιτεί την παράδοση του Ντονμπάς και την παραίτηση της Ουκρανίας από την ένταξη στο ΝΑΤΟ για συμφωνία ειρήνης
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε από το Κίεβο να παραδώσει πλήρως το Ντονμπάς, να παραιτηθεί από την ένταξη στο ΝΑΤΟ και να απαγορεύσει την ανάπτυξη δυτικών στρατευμάτων στο έδαφός του
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ και ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν 1