Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε τετ α τετ με τον βασιλιά Κάρολο πριν φύγει με τον πρίγκιπα Χάρι για την Καλιφόρνια

Η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε τετ α τετ με τον βασιλιά Κάρολο πριν φύγει με τον πρίγκιπα Χάρι για την Καλιφόρνια
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να ζήτησε μια πριβέ συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο για να διορθώσουν όποια ρήξη υπάρχει στη σχέση τους, πριν αναχωρήσει για την Καλιφόρνια με τον πρίγκιπα Χάρι.

Όπως αναφέρει η DailyMail που επικαλείται τις πληροφορίες του Νιλ Σον, βασιλικού ρεπόρτερ με καριέρα στις ΗΠΑ (NBC News, MSNBC και Access Hollywood), η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να «ξεκαθαρίσει» την κατάσταση με τον βασιλιά Κάρολο εν μέσω αναφορών ότι το ζευγάρι θα ξαναπάει στην Καλιφόρνια το συντομότερο δυνατό για να δει τα παιδιά του, τον 3χρονο Άρτσι και την 1 έτους Λίλιμπετ.

Ο Νιλ Σον είπε ότι μια «πολύ καλή πηγή» επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες και πρόσθεσε ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός ζήτησε τη συνάντηση με τον νέο βασιλιά μέσω επιστολής. «Αυτό που ακούσατε, η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε ενώπιος ενωπίω συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο», είπε ο βασιλικός ρεπόρτερ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ πιστεύεται ότι βρίσκονται και σήμερα (20.9.2022) στο Γουίνδσορ, μετά τη μεγαλοπρεπή κηδεία και ταφή της βασίλισσας Ελισάβετ χθες. «Είναι μια πολύ γενναία κίνηση από την ίδια τη Μέγκαν», είπε ο Σον.

Αναφέροντας σε περισσότερες λεπτομέρειες από το περιεχόμενο της επιστολής, ο Νιλ Σον εξήγησε ότι «πρόκειται για μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, να διορθώσουν τα λάθη και να εξηγήσουν γιατί έγινε ό,τι έγινε τα τελευταία 2 χρόνια.

Ό,τι και αν πιστεύουμε για τη Μέγκαν Μαρκλ, πρέπει να θαυμάσουμε την αυτοπεποίθησή της», πρόσθεσε ο ρεπόρτερ.

Ωστόσο, τόνισε ότι είναι ασαφές αν μόνο αυτή η επιστολή θα είναι αρκετή για να διορθωθούν οι σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού και της βασιλικής οικογένειας. «Ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα αν αυτό πρόκειται να προχωρήσει».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις