Κόσμος

Η μητέρα της Beyonce ζητάει από την Άννα Γουίντουρ περισσότερη ποικιλομορφία

Η μητέρα της Beyonce, Tina Knowles Lawson, απαιτεί από την Άννα Γουίντουρ να προσλάβει περισσότερους έγχρωμους στη Vogue.

Ο Lawson, δημοσίευσε μια φωτογραφία του εκδότη της Βρετανικής Vogue, Edward Enninful, στο Instagram για να τον συγχαρεί για το εξώφυλλο του τεύχους του Σεπτεμβρίου, το οποίο περιλαμβάνει 20 ακτιβιστές από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου της συνιδρύτριας του «Black Lives Matter», Patrisse Cullors, της Angela Davis και του μοντέλου Joan Smalls.

Click4more: Η Μισέλ Ομπάμα… υποκλίνεται στην Beyonce! video

Η φωτογράφηση των προσωπικοτήτων έγινε από τον Misan Harriman, καθιστώντας τον, τον πρώτο μαύρο άνδρα φωτογράφο που φωτογράφησε το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue στην ιστορία των 104 ετών της.

«… μια τολμηρή απεικόνιση των όμορφων ακτιβιστών μας στο εξώφυλλο!!!», έγραψε η Lawson απευθυνόμενη στον Enninful. Και πρόσθεσε: «Πότε θα κάνει το βήμα η αμερικάνικη Vogue και θα προσλάβει περισσότερους μαύρους φωτογράφους για τα εξώφυλλα; Περιμένουμε».

Το 2018 ο Tyler Mitchell έγινε ο πρώτος μαύρος φωτογράφος που φωτογράφησε το εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue για το τεύχος του Σεπτεμβρίου, το οποίο είχε φιλοξενήσει την Beyonce.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται μετά τη φωτιά στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία: «Δεν έχει ταυτοποιηθεί, προσευχηθείτε» λέει ο αδερφός της
Ο κολλητός φίλος της κοπέλας έγραψε στο Instagram πως η σορός της κοπέλας ταυτοποιήθηκε, κάτι που το διέψευσε ο αδερφός της: «Δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη, παρακαλώ προσευχηθείτε μέχρι την τελευταία στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά. 
Ο Ρομαίν και η 15χρονη αδερφή του Αλίκη που σκοτώθηκε από τη φωτιά στο Κραν Μοντανά
Θαύμα στην πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά: Νεαρός παγιδεύτηκε στο μπαρ κρατώντας έναν σταυρό – «Η φωτιά τον απέφυγε κι επέζησε»
Η Λετίσια Πλας περιγράφει πώς ένας νεαρός, ανήμπορος να διαφύγει καθώς οι έξοδοι στο μπαρ είχαν αποκλειστεί, κάθισε στο πάτωμα κρατώντας έναν σταυρό στα χέρια του
Η αυτόπτης μάρτυρας Λετίσια Πλας