Κόσμος

Η Ρωσία… γελάει με τις κατηγορίες για ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές!

Η Ρωσία απαντά στις νέες κατηγορίες από... ΗΠΑ μεριά, σχετικά με την πιθανότητα ρωσικής εμπλοκής στις αμερικανικές εκλογές.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, αναφέρθηκε στην νέα έκθεση που συντάχθηκε για την Επιτροπή Πληροφοριών της αμερικανικής Γερουσίας. Συγκεκριμένα τόνισε πως περιέχει παντελώς αναπόδεικτους ισχυρισμούς για την Ρωσία.

Η Ρωσία που… δεν βλέπει αποδείξεις

Αναφερόμενος στην έκθεση εμπειρογνωμόνων της εταιρείας New Knowledge, συνέχισε: «Αυτά που διάβασα στην έκθεση που είναι προσβάσιμη σε όλους, είναι ακατανόητα και μόνο» δήλωσε ο Πεσκόφ προσθέτοντας ότι «αναφέρονται κάποιες γενικές αιτιάσεις, κατηγορίες, μερικές από τις οποίες μας είναι εντελώς ακατανόητες».

«Θεωρούμε όλους αυτούς τους ισχυρισμούς εντελώς αβάσιμους» δήλωσε ο Πεσκόφ και προσέθεσε ότι «το ρωσικό κράτος, η ρωσική κυβέρνηση δεν έχουν καμία σχέση με τις οποιεσδήποτε παρεμβάσεις (στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών) πολύ περισσότερο που περιγράφονται με τόσο ασαφή τρόπο».

Σύμφωνα με την έκθεση η ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ, στο πεδίο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολύ ευρύτερη σε σύγκριση με όσο πίστευαν οι αρχές προηγουμένως και περιελάμβανε απόπειρες διχασμού των Αμερικανών με γνώμονα θέματα φυλετικών διακρίσεων και εξτρεμιστικής ιδεολογίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πέρασε» του Τραμπ – Το ανώτατο δικαστήριο έδωσε άδεια να συνεχιστούν τα έργα της αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο
Οι δικηγόροι της αμερικανικής κυβέρνησης επανέλαβαν τον ισχυρισμό του Τραμπ ότι το έργο είναι αναγκαίο για λόγους ασφαλείας, επικαλούμενοι τις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του
Το «Marine One» του Αμερικανού Προέδρου στον Λευκό Οίκο όπου γίνονται εργασίες για τη νέα αίθουσα χορού
Το ατελείωτο καυτό καλοκαίρι της Ευρώπης: Timelapse της NASA αποκαλύπτει τις τεράστιες εκτάσεις που άγγιξαν τους 40°C
Μέχρι τα μέσα του φετινού Αυγούστου, οι Ευρωπαίοι βίωσαν το πέμπτο κύμα καύσωνα της σεζόν, καθώς η τελευταία «επίθεση» ανέβασε τις θερμοκρασίες πολύ πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου
Παιδιά παίζουν με το νερό σε ένα σιντριβάνι κατά τη διάρκεια ενός καύσωνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα