Κόσμος

ΗΠΑ: Άφησε άστεγο να κάνει μπάνιο στο σπίτι της και εκείνος την μαχαίρωσε στο λαιμό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο νοσοκομείο βρέθηκε μια γυναίκα στην πολιτεία της Γιούτα των ΗΠΑ, αφού ένας άνδρας φέρεται να την μαχαίρωσε στο λαιμό. Η γυναίκα φέρεται να δέχθηκε επίθεση από έναν άστεγο που κάλεσε στο σπίτι της να κάνει μπάνιο, θέλοντας να τον βοηθήσει. 

Το σοκαριστικό περιστατικό, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο Σολτ Λέικ Σίτι. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της γυναίκας, την βρήκαν να αιμορραγεί βαριά και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά της σε νοσοκομείο. 

Η γυναίκα, όπως ανέφερε στις Αρχές, δέχθηκε επίθεση από τον 30χρονο Eric Jones, όταν το κάλεσε σπίτι της για να κάνει ένα μπάνιο αφού είναι άστεγος. Ο νεαρός εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή και συνελήφθη, ενώ κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη. 

Με πληροφορίες από New York Post

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκάλυψη CNN: 14 ρωσικοί δορυφόροι πέταξαν πάνω από αμερικανική βάση στη Σαουδική Αραβία πριν από ιρανικό πλήγμα
Οι ρωσικοί δορυφόροι παρείχαν πληροφορίες στο Ιράν για τις αμερικανικές θέσεις - Η επίθεση σημειώθηκε στα τέλη Μαρτίου και προκάλεσε τον τραυματισμό 12 Αμερικανών στρατιωτικών
Αμερικανικά αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού τύπου KC-135
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη να περιορίσει τις προμήθειες ενέργειας, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφαλείας, «συνδεδεμένο μέλος» ο Καναδάς – Social media τέλος για παιδιά
Η πρόεδρος της Κομισιόν παρυσίασε τη νέα πολιτική ατζέντα της ΕΕ για τους επόμενους 12 μήνες - Τίμησε τον Έλληνα και τον Δανό που σκοτώθηκαν στην Ελλάδα στις πυρκαγιές – «Πέθαναν ως ήρωες»
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Ανανεώθηκε πριν 40 λεπτά
15
Προκαλεί και πάλι ο Χακάν Φιντάν: Απειλή για την Τουρκία η στρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών
«Δεν θέλουμε η Ελλάδα να γίνει εργαλείο όσων θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή και να τη βυθίσουν στο χάος. Θέλουμε να διατηρήσουμε σχέσεις καλής γειτονίας», ανέφερε
Ο Χακάν Φιντάν 13