Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΗΠΑ: Ανατροπή στο θρίλερ με τις δύο αδελφές που βρέθηκαν δεμένες και πνιγμένες σε ποτάμι!

ΗΠΑ: Ανατροπή στο θρίλερ με τις δύο αδελφές που βρέθηκαν δεμένες και πνιγμένες σε ποτάμι!
facebook

Τα πάνω – κάτω στο θρίλερ με τις δύο νεαρές αδελφές από τη Σαουδική Αραβία που βρέθηκαν πνιγμένες τον Οκτώβριο στον ποταμό Χάντσον στις ΗΠΑ.

Την ανατροπή στο θρίλερ για τα αίτια του θανάτου τους έφερε η τελική έκθεση του ιατροδικαστικού ινστιτούτου της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με αυτό, η Τάλα και η Ροτάνα Φαρέα, 16 και 23 ετών, αυτοκτόνησαν, πέφτοντας μαζί δεμένες στον ποταμό!

Η Μπάρμπαρα Σάμσον, στέλεχος της υπηρεσίας, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι οι εξετάσεις κατέδειξαν ότι οι δύο νεαρές δέθηκαν η μία με την άλλη πριν να πέσουν στον Χάντσον.

Οι αδελφές είχαν δεθεί με κολλητική ταινία, πρόσωπο με πρόσωπο, κι έτσι ανασύρθηκαν την 24η Οκτωβρίου, στην όχθη του ποταμού, στο ύψος της συνοικίας Άπερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν.

Αμέσως κυκλοφόρησε η φήμη πως η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας είχε απειλήσει τις νεαρές, αλλά και την οικογένειά τους, πως θα τις επαναπατρίσει διότι είχαν ζητήσει άσυλο στις ΗΠΑ, προοπτική που τους προκάλεσε τρόμο.

Μέσω Twitter πάντως η εκπρόσωπος της πρεσβείας του σουνιτικού βασιλείου στην Ουάσινγκτον απέρριψε τη θεωρία αυτή, χαρακτηρίζοντάς την “απόλυτη ψευδή”.

Ένας αξιωματικός της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι οι δύο νέες είχαν πράγματι ζητήσει άσυλο, χωρίς να δώσει καμία άλλη διευκρίνιση.

Οι δύο αδελφές το είχαν ήδη σκάσει επανειλημμένα από το σπίτι της οικογένειάς τους στη Βιρτζίνια, όπου είχαν πάψει πλέον να ζουν από τα τέλη του 2017. Είχαν καταφύγει σε μια εστία μέχρι τα τέλη Αυγούστου, πριν πάνε στη Νέα Υόρκη.

Εκεί διέμεναν σε ξενοδοχεία και είχαν κάνει διάφορες αγορές, χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα ώσπου έφθασαν στο πιστωτικό της όριο, ανέφερε η αστυνομία της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις