Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΗΠΑ – Εξαφάνιση Γκάμπι Πετίτο: Τραγικός επίλογος με την 22χρονη blogger – Βρέθηκε νεκρή

ΗΠΑ – Εξαφάνιση Γκάμπι Πετίτο: Τραγικός επίλογος με την 22χρονη blogger – Βρέθηκε νεκρή

Η σορός που εντοπίστηκε στο εθνικό πάρκο Grand Teton του Γουαϊόμινγκ ανήκει στην 22χρονη Γκάμπι Πετίτο, η εξαφάνιση της οποίας έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ. Την ίδια ώρα, το FBI αναζητά τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της με τον οποίο ήταν μαζί σε road trip πριν εξαφανιστούν τα ίχνη της. 

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστική εξέτασης στην σορό που βρέθηκε προ ημερών, σύμφωνα με ανακοίνωση του FBI, επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για την 22χρονη Γκάμπι Πετίτο. Η αρχική ανάλυση του ιατροδικαστή, που έχει επιφορτιστεί με την εξέταση του πτώματος που βρέθηκε στο Ουαϊόμινγκ, είναι ότι ο θάνατος της νεαρής Αμερικανίδας οφείλεται σε «ανθρωποκτονία». Ωστόσο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του FBI στο Twitter «τα αίτια θανάτου θα προσδιοριστούν στα τελικά αποτελέσματα της νεκροτομής»

Επίσης, οι αμερικανικές αρχές κάνουν έκκληση προς τους πολίτες να επικοινωνήσουν με το FBI στην περίπτωση που έχουν οποιαδήποτε πληροφορία για την υπόθεση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και οι ιατροδικαστικές εξετάσεις δεν είχαν ολοκληρωθεί τις προηγούμενες μέρες, οι αμερικανικές αρχές είχαν ενημερώσει και προετοιμάσει τους γονείς της άτυχης κοπέλας, καθώς η σορός που βρέθηκε ταίριαζε πολύ με την περιγραφή της

Το FBI αναζητά τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της 

Ο Μπράιαν Λόντρι, ο 23χρονος αρραβωνιαστικός της Γκάμπι Πετίτο, είναι βασικός ύποπτος στην υπόθεση και αναζητείται από τις Αρχές.

Το ζευγάρι είχε πάει μαζί ταξίδι αλλά ο Λόντρι επέστρεψε μόνος του την 1η Σεπτεμβρίου στην Φλόριντα. Σύμφωνα με το Reuters, τελευταία φορά εθεάθη από μέλη της οικογένειας του στην Φλόριντα την περασμένη Τρίτη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη το FBI, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, εκτέλεσε «ένταλμα έρευνας που εξέδωσε δικαστήριο» στο σπίτι του 23χρονου. Το πατρικό του αρραβωνιαστικού της Γκάμπι Πετίτο έχει πια χαρακτηριστεί επίσημα «σκηνή εγκλήματος» από τις Αρχές. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brian Laundrie (@bizarre_design_)

Ο 23χρονος Μπράιαν Λόντρι δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 14 Σεπτεμβρίου που έφυγε από το σπίτι της οικογένειάς του στο Νορθ Πορτ, λέγοντας ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει μόνος του στην περιοχή του κοντινού Καταφυγίου Κάρλτον. Η αστυνομία του Νορθ Πορτ ανακοίνωσε ότι ενημερώθηκε μόλις την Παρασκευή από την οικογένειά του ότι έφυγε για τρεις μέρες.

Οι έρευνες της αστυνομίας και του FBI, οι οποίες είχαν διακοπεί το βράδυ της Τρίτης (21/9), σχεδιάζεται να ξαναρχίσουν σήμερα, όπως ανακοινώθηκε και επικεντρώνονται στο ελώδες αυτό φυσικό καταφύγιο στην Φλόριντα. «Το καταφύγιο του Κάρλτον είναι μια ευρεία και σε σημεία εχθρική ζώνη. Αυτήν την στιγμή πολλά σημεία του έχουν πλημμυρίσει. Είναι μια επικίνδυνη δουλειά για τις ομάδες έρευνας που προχωρούν μέσα σε βάλτους γεμάτους με αλιγάτορες και φίδια», διευκρίνιζε σε ανάρτησή της στο Facebook η αστυνομία του Νορθ Πορτ, η οποία είναι επικεφαλής των ερευνών μαζί με το FBI.

Με πληροφορίες από CNN

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις