Κόσμος

ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ έξω από σούπερ μάρκετ στο Άρκανσας – Τρεις νεκροί και δέκα τραυματίες

Ένας άνδρας άνοιξε πυρ έξω από σούπερ μάρκετ στο Άρκανσας με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να πέσουν νεκροί και άλλοι δέκα να τραυματιστούν. 

Ο επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης του Άρκανσας Μάικ Χάγκαρ ανέφερε ότι ο δράστης τραυματίστηκε έξω από το σούπερ μάρκετ κατά την ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και δύο άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας.

Το επεισόδιο σημειώθηκε έξω από το κατάστημα Mad Butcher στο Φορντάις, μια πόλη 3.200 κατοίκων που βρίσκεται 112 χιλιόμετρα νότια του Λιτλ Ροκ.

«Δυστυχώς, είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι 11 αθώοι πολίτες πυροβολήθηκαν και δυο εξ αυτών είναι νεκροί. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά την ανταλλαγή πυρών. Ο δράστης πυροβολήθηκε επίσης και τέθηκε υπό κράτηση», είπε σε δημοσιογράφους ο Μάικ Χάγκαρ.

Αναφορικά με τους τραυματίες, διευκρίνισε πως οι αστυνομικοί και ο δράστης δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Ωστόσο ορισμένοι εκ των πολιτών που πυροβολήθηκαν νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Η κυβερνήτρια του Άρκανσας, η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, ευχαρίστησε του αστυνομικούς και τους διασώστες που έσπευσαν στον τόπο της επίθεσης και έσωσαν ζωές χάρη στην «άμεση και ηρωική παρέμβασή τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Ρατσιστική επίθεση στις 2 μουσουλμάνες Δημοκρατικές – «Γυρίστε από εκεί που ήρθατε, μπείτε σε μια βάρκα με τον παράφρονα Ντε Νίρο»
Οι δύο γυναίκες βουλευτές διέκοψαν την ομιλία του κατηγορώντας τον για την σκληρή πολιτική του κατά των μεταναστών - «Είναι θεότρελες και παλαβές», σχολίασε
Ντόναλντ Τραμπ
26
Μπλεξίματα για Τραμπ: Κατηγορίες πως απέσυρε έγγραφα από τον φάκελο Επστάιν που τον μπλέκουν σε σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης
Το υπουργείο Δικαιοσύνης απάντησε μέσω της πλατφόρμας Χ, υποστηρίζοντας ότι «τίποτα δεν διαγράφηκε» και ότι οι περιορισμοί αφορούν μόνο διπλά έγγραφα, αποφάσεις μη δημοσιοποίησης ή στοιχεία εν εξελίξει έρευνας
Τζέφρι Επστάιν και Ντόναλντ Τραμπ