Κόσμος

ΗΠΑ: Τρόμος σε πτήση προς την Αριζόνα – Πήρε φωτιά ο κινητήρας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν επιβάτες της πτήσης American Airlines, όταν διαπίστωσαν πως ένας από τους κινητήρες αεροπλάνου είχε αρπάξει φωτιά!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής (23.4.2023) σε πτήση από το Κολόμπους για το Φοίνιξ της Αριζόνα όταν ξέσπασε φωτιά στο αεροπλάνο Boeing 737. 

Το πλήρωμα ανακοίνωσε στους επιβάτες ότι ένας από τους κινητήρες παρουσίαζε πρόβλημα. Έντρομοι οι επιβάτες διαπίστωσαν ότι φωτιά έβγαινε από τον κινητήρα. 

Σύμφωνα με το Reuters, το πιθανότερο σενάριο είναι κάποιο πουλί να μπήκε στην τουρμπίνα λίγο μετά την απογείωση, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά.

Το αεροπλάνο επέστρεψε με ασφάλεια στο διεθνές αεροδρόμιο Κολόμπους, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η American Airlines.

«Το αεροσκάφος τέθηκε εκτός λειτουργίας για συντήρηση και το προσωπικό μας εργάζεται ώστε οι επιβάτες να φθάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους, στο Φοίνιξ», ανέφερε η ανακοίνωση της American Airlines.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το άγνωστο DNA και η 3η αυτοψία γύρω από τη διπλή δολοφονία μάνας και γιου στο Αίγιο
Τα πρώτα αποτελέσματα από εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έδειξαν ότι στο μαχαίρι δεν υπήρχαν δακτυλικά αποτυπώματα του 65χρονου, ενώ στο όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 26χρονος υπάρχει DNA τρίτου ατόμου
Το σπίτι της δολοφονίας στον Λόγγο Αιγίου
Η συγκλονιστική στιγμή που ηλικιωμένοι στη Βενεζουέλα κρατιούνται από τα χέρια για να προστατευτούν από τους ισχυρούς σεισμούς
Ο άνδρας προσπάθησε να προστατέψει την σύζυγό του που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και ευτυχώς είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους
Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Η συγκλονιστική στιγμή που ηλικιωμένοι κρατιούνται από τα χέρια για να προστατευτούν από τα 7,5 Ρίχτερ