Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

ΗΠΑ: Βίντεο «ντοκουμέντο» με τον μπασκετμπολίστα στην Αλαμπάμα να πυροβολεί και να σκοτώνει 23χρονη

ΗΠΑ: Βίντεο «ντοκουμέντο» με τον μπασκετμπολίστα στην Αλαμπάμα να πυροβολεί και να σκοτώνει 23χρονη

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ο 21χρονος μπασκετμπολίστας του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, Ντάριους Μάιλς, πυροβόλησε κατά του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε η 23χρονη Τζαμέα Τζόνα Χάρις. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές στις ΗΠΑ, πρόκειται για αποδεικτικό στοιχείο που οδήγησε στην σύλληψή του. 

Στο βίντεο, που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, ακούγονται τουλάχιστον 10 πυροβολισμοί με περαστικούς να τρέχουν να κρυφτούν φωνάζοντας «Θεέ μου». Το βίντεο αυτό, σύμφωνα με ΜΜΕ στις ΗΠΑ, αποτελεί ένα από τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία επικαλέστηκαν οι Αρχές για τη σύλληψη του 21χρονου μπασκετμπολίστα Ντάριους Μάιλς και του 20χρονου Μάικλ Λιν Ντέιβις.

 «Αυτή τη στιγμή το μοναδικό που φαίνεται είναι ότι κίνητρο για τη δολοφονία ήταν ένας μικρός διαπληκτισμός που είχαν τα άτομα αυτά με το θύμα ενώ βρίσκονταν σε φοιτητική εστία» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε άλλο βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας από τη μεταγωγή του Ντάριους Μάιλς στα κρατητήρια, ο νεαρός μπασκετμπολίστας φαίνεται να κλαίει και να λέει «σε αγαπώ περισσότερο από όσο νομίζεις» σε κάποιο άλλο άτομο.

Δείτε βίντεο:

Για τη δολοφονία της 23χρονης Τζαμέα Τζόνα Χάρις έχουν κατηγορηθεί και συλληφθεί ο 21χρονος μπασκετμπολίστας Ντάριους Μάιλς του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα και ο 20χρονος Μάικλ Λιν Ντέιβις. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή κοπέλα δέχθηκε πυροβολισμούς, με την ίδια να τραυματίζεται σοβαρά και στη συνέχεια να καταλήγει εξαιτίας των τραυμάτων της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις