Παρασκευή, 12 Απρ.
25oC Αθήνα

Ιράν: Χαστούκι στο νέο κυβερνήτη επαρχίας τη στιγμή που αναλάμβανε τα καθήκοντά του

Ιράν: Χαστούκι στο νέο κυβερνήτη επαρχίας τη στιγμή που αναλάμβανε τα καθήκοντά του

Απίστευτο περιστατικό συνέβη σε επαρχία του Ιράν, τη στιγμή που αναλάμβανε επισήμως τα καθήκοντα του ο νέος κυβερνήτης. 

Κατά την τελετή παραλαβής, ένας άνδρας ανέβηκε στο βάθρο, όπου βρισκόταν ο Ταξίαρχος Αμπεντίν Χοράμ, τον πλησίασε και τον χαστούκισε, με τους παρευρισκόμενους να μένουν άφωνοι!

Μάλιστα, μετά το χαστούκι ο άνδρας συνέχισε την επίθεση στον νέο περιφερειάρχη, απωθώντας τον και βρίζοντάς τον κάτω από τη μάσκα του.

Ακόμη και οι υπεύθυνοι ασφαλείας αιφνιδιάστηκαν και χρειάστηκαν κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να φτάσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Αν και δεν είναι ακόμη σαφές το κίνητρο του άνδρα, δεν αποκλείεται να σχετίζεται με το παρελθόν του Ταξίαρχου, ο οποίος ήταν επικεφαλής της παραστρατιωτικής ομάδα Επαναστατική Φρουρά, ενώ κάποια στιγμή είχε απαχθεί από αντάρτες στη Συρία.
Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA, παρότι ο νέος περιφερειάρχης είπε ότι δεν γνώριζε τον δράστη, ο τελευταίος υπηρέτησε στην Επαναστατική Φρουρά, όταν ήταν επικεφαλής ο Ταξίαρχος Χοράμ.

Το πράγμα περιπλέχθηκε όταν άλλο πρακτορείο ειδήσεων, το Fars, μετέδωσε ότι ο δράστης ήταν έξαλλος επειδή η σύζυγός του εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού από άνδρα νοσηλευτή και όχι από γυναίκα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις