Κόσμος

ISIS: Ανέλαβε την ευθύνη για τη φωτιά στον Πύργο του Άιφελ! Νέο βίντεο σοκ

Νέο σοκαριστικό βίντεο ανήρτησε στο διαδίκτυο το Ισλαμικό Κράτος. Αυτή τη φορά αναλαμβάνει την ευθύνη για το... ατύχημα με τα πυροτεχνήματα, την Ημέρα της Βαστίλης, στις 14 Ιουλίου, που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει φωτιά ο Πύργος του Άιφελ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παρά το γεγονός ότι η γαλλική αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι επρόκειτο για ατύχημα, οι τζιχαντιστές αναλαμβάνουν την ευθύνη, απειλώντας εκ νέου ότι θα κάψουν τον κόσμο στις πατρίδες τους.

 Στο βίντεο περιλαμβάνονται οι τρομοκρατικές επιθέσεις σε Παρίσι, Βρυξέλλες, Σινά και Ορλάντο και καταλήγει με την Ημέρα της Βαστίλης και το μακελειό με 84 νεκρούς στη Νίκαια. 

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το άγνωστο DNA και η 3η αυτοψία γύρω από τη διπλή δολοφονία μάνας και γιου στο Αίγιο
Τα πρώτα αποτελέσματα από εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έδειξαν ότι στο μαχαίρι δεν υπήρχαν δακτυλικά αποτυπώματα του 65χρονου, ενώ στο όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 26χρονος υπάρχει DNA τρίτου ατόμου
Το σπίτι της δολοφονίας στον Λόγγο Αιγίου