Κόσμος

Ισλαμική Τζιχάντ: Νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο – «Παρακαλώ βοηθήστε με να επιστρέψω σπίτι»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέο βίντεο με τον Ισραηλινό Αλεξάντερ Τρουπάνοφ που κρατείται όμηρος στη Γάζα, έδωσε στη δημοσιότητα η Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ σήμερα Πέμπτη (30.5.24).

Την περασμένη Τρίτη (28.5.24) η Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ είχε δημοσιοποιήσει βίντεο με τον Αλεξάντερ Τρουπάνοφ, στο οποίο ο όμηρος απευθυνόταν στον λαό του Ισραήλ καθώς και σε «όλους όσοι διαμαρτύρονται».

Ο Τρουπάνοφ στο βίντεο επιβεβαιώνει ότι είναι υγιής και λέει στην κάμερα ότι «ο Ισραηλινός Στρατός προσπάθησε να με σκοτώσει μερικές φορές, ευχαριστώ την ταξιαρχία al-Quds».

Στο μήνυμά του ο όμηρος απευθύνεται στους διαδηλωτές και τους καλεί να  συνεχίσουν την πίεση στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «δεν θέλω να είμαι το επόμενο στατιστικό στοιχείο».

«Δεν θέλω να είμαι ο επόμενος στη σειρά, παρακαλώ βοηθήστε με να επιστρέψω σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κέιτ Μίντλετον: Νέες εικόνες με την οικογένειά της μετά την απαιτητική πρόκληση των Three Peaks – Η αγκαλιά του Γουίλιαμ και των παιδιών της
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανήβηκε τις τρεις υψηλότερες κορυφές της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ουαλίας μέσα σε 24 ώρες με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπική οργάνωση που στηρίζει ασθενείς με καρκίνο
Κέιτ Μίντλετον: Νέες εικόνες με την οικογένειά της μετά την απαιτητική πρόκληση των Three Peaks – Η αγκαλιά του Γουίλιαμ και των παιδιών της
Σάλος με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Άντονι Αλμπανέζε: «Θα έκανα σεξ με την Κάιλι Μινόγκ»
Οι «καυτές» ερωτήσεις συνεχίστηκαν με την Όσμπρον να τον ρωτά αν με τη σύζυγό του, Τζόντι Χέιντον, «το κάνουν σαν κουνέλια» με τον ίδιο να απαντά αστειευόμενος: «όταν έχουμε χρόνο….»
O Άντονι Αλμπανέζε
7