Κόσμος

Ισραήλ: Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από στρατιώτες στη Δυτική Όχθη- Είχε απειλήσει με μαχαίρι αστυνομικό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας Παλαιστίνιος έπεσε σήμερα νεκρός από πυρά στρατιωτών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, αφού νωρίτερα απείλησε με μαχαίρι έναν αστυνομικό, σύμφωνα με ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού, ο Παλαιστίνιος οδηγούσε όχημα με το οποίο επιχείρησε να παρασύρει πεζούς και αστυνομικούς. Ακολούθως, αναφέρει η ανακοίνωση, το εγκατέλειψε και προσπάθησε να επιτεθεί με μαχαίρι σε έναν αστυνομικό, όταν πυροβολήθηκε από στρατιώτη.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι ο 39χρονος Άχμεντ Γιακούμπ Τάχα σκοτώθηκε από πυρά ισραηλινών στρατιωτών, χωρίς να επιβεβαιώνει την εκδοχή της «απόπειρας επίθεσης».

Από τις αρχές του έτους η ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση έχει κλιμακωθεί, στοιχίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον 99 Παλαιστίνιους, 19 Ισραηλινούς, μία Ουκρανή και έναν Ιταλό, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP) που επικαλείται επίσημες ισραηλινές και παλαιστινιακές πηγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κρίση με τους μετανάστες στη Θέουτα διχάζει την Ευρώπη: Νέα αντιπαράθεση Ισπανίας και Ιταλίας – Έως και 5.000 παραμένουν στον ισπανικό θύλακα
Αλληλοκατηγορίες μεταξύ Μαδρίτης και Ρώμης για τη διαχείριση των ροών, ενώ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζητά κοινή ευρωπαϊκή απάντηση και ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων - Την Τρίτη η έκτακτη τηλεδιάσκεψη της ΕΕ
Μετανάστες Ισπανία, Θέουτα