Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ισραήλ: Τραγικός θάνατος σε πισίνα – Άνοιξε τρύπα 13 μέτρων

Ισραήλ: Τραγικός θάνατος σε πισίνα – Άνοιξε τρύπα 13 μέτρων

«Κόβουν» την ανάσα τα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media από τον θάνατο ενός άνδρα μέσα σε μια πισίνα στο Ισραήλ, κατά τη διάρκεια ενός εταιρικού πάρτι.

Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στην πισίνα ήταν ένας 32χρονος εργαζόμενος της εταιρίας που έκανε πάρτι σε μια πολυτελή βίλα, καθώς άνοιξε μια τρύπα βάθους 13 μέτρων και τον… «κατάπιε».

Στα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, καταγράφεται ο πανικός από τους συναδέλφους του και οι αγωνιώδεις προσπάθειές τους να τον σώσουν. Όλα γίνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, από τη στιγμή που η διασκέδαση των εργαζομένων μετατρέπεται στον απόλυτο εφιάλτη.

Το βάθος της τρύπας ήταν αρκετά μεγάλο για να μπορέσουν να βουτήξουν οι υπόλοιποι καλεσμένοι του πάρτι και να σώσουν τον άτυχο άνδρα ενώ οι διασώστες χρειάστηκαν περίπου 4 ώρες για να φτάσουν στον Κλιλ Κίμι, το θύμα του τραγικού περιστατικού, αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ.

Μάλιστα, ένας άλλος άνδρας έπεσε στην τρύπα και διασώθηκε με ελαφριά τραύματα, αφού κατάφερε να μην παρασυρθεί.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Την ώρα του πάρτι, μέσα στην πισίνα βρίσκονταν 6 άτομα από τα συνολικά 50 που ήταν καλεσμένοι στην πολυτελή βίλα. Ξαφνικά, το νερό μειώθηκε και άνοιξε η τρύπα, με αποτέλεσμα να πνιγεί ο άτυχος 32χρονος.

Για το τραγικό περιστατικό συνελήφθησαν ένα ζευγάρι 60χρονων, ιδιοκτήτες του σπιτιού με τη μοιραία πισίνα και κατηγορήθηκαν για πρόκληση θανάτου από αμέλεια αφού η πισίνα φέρεται να δημιουργήθηκε χωρίς άδεια.

Οι έρευνες για το δυστύχημα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις